| laudima22 a întrebat:

Buna ziua, doresc sa va povestesc ceva ce mi se întâmplă. Am niște femei la locul meu de muncă cam ciudate mă repet "Femei" căsătorie, copii etc. Simt că mă urmăresc, se uită numai la mine, fac gesturi cu buzele, zâmbesc priviri intense, când trec eu, tot feluri de gesturi. Dar de vorbit nu prea vor esc doar gesturi din astea, și bărbații lor fiibd cu ele acolo. Eu evit contactul vizual, dar ele tot se uită la mine, suspină, râd hihotesc, eu mă consider o persoană mai diferita de restul, am grija de mine, sunt curat, eu așa mă consider, sunt altfel nu știu cum să mă exprim, dar nu cred că are legătură asta. Dar orice aș face ies în evidență mereu, dar mereu. La întrunirea de grup, se pun lângă mine, ba în spatele meu, și le aud cum spun, uite ăla cum e îmbrăcat, uite ăla ce barbă are laughing Tor felul de expresii, și mă repet Doamne Mature, nu Copile. Ma simt urmărit, cu ceilalți nu sunt așa cum sunt cu mine. Eu mă consider un om OK! Ceilalți înjură, zbiară eu sunt mai calm, sa le fi atras atenția asta la mine?! Nu mai știu ce să mai fac. Cum poți face tu asta și căsătorită și cu copii. Nu mă dau eu Casanova vezi Doamne, dar mie toate astea mi se par tare ciudat, Simt o invidie așa, nu doar la Femei, ci și la Bărbați. Ma repet nu vreau eu sa zic că sunt cel mai Frumos, cel mai Smecher Ochii Verzi, Păr Negru, Inalty 1.82 slăbuț Dar MODEST! Ajut pe toate lumea, sunt sociabil și descurcăreț., dar sunt diferit de restul. Dar sunt obsedate, sau mai degrabă negâdilate?

12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Te-au mirosit ca esti fatalau si fac misto de tine.

| eliancodrut a răspuns:

Te vad cat esti de prost si isi bat joc de tine.

| laudima22 explică (pentru gabicoo):

Bun. indiferența doare. ignor total. + că Femeia nu aduce nimic bun la ușă casei, și aia măritată și stând cu ochii după alți "Puști" De celelalte care își văd de treaba lor tot Respectul! Dar astea 0.

| laudima22 explică (pentru eliancodrut):

Eu sunt mai deștept decât ele de 100 ori ca fapt divers, observ multe, dar n-am eu treabă, dar ce treabă au cu mine, sa filtreze cu ceilalți colegi, sa mă lase să muncesc. Frmeile astea numai pocnitori toate! Mheamm

| eliancodrut a răspuns (pentru laudima22):

Da, se poate, mai putin a mea. laughing

| OannusMaximus a răspuns:

Tu esti ok, dar fata ta nu

| Alex765431 a răspuns:

Poate vreau să te cucerească cumva şi să facă ceva cu tine ( ştii la ce mă refer ).

| Arthurrrr a răspuns:

Te vede puțin mai diferit față de ceilalți colegi, adică ești mai liniștit și genul de om care vorbește mai puțin comparativ cu ceilalți, și probabil li se pare ciudat acest lucru, și de aceea se comportă așa sau se uită într-un anumit fel la tine.

| laudima22 explică (pentru Arthurrrr):

Da, probabil, dar ce atâtea gesturi semne, conta te vizeale, și alte lucruri face în prezența mea. E măritată omul ei e la muncă cu ea... Și pe deasupra nici nu mă lasă în pace, îmi dă ceva cu subînțeles dar nu știu ce. Eu presupun ceva dar eu vreau să mă focusez pe mine, nu pe ea. Manipulare mie nu îmi place.

| laudima22 explică (pentru Alex765431):

Înțeleg da, dar e o femeie boss, nu o copilă. 40+ simt că de parcă m-ar urmări, unde merg eu vin și eu. și se tot uită la mine când trecem unul pe lângă altul, eu evit contactul vizual, în schimb ea nu. Își aranjează părul, hainele, gesturi din astea. Eu vreau să mă focusez pe mine și la muncă, nu la ea. Bineînțeles, e o femeie frumoasă tare, ochii albaștri, păr cârlionțat, un deliciu, dar să mă lase în pace pe mine, e măritată, eu nu îmi doresc probleme. O sa încerc să discut cu ea sa vedem...

| Arthurrrr a răspuns (pentru laudima22):

Așa făcea și cu mine una când am lucrat la magazin,nu îmi dădea pace deloc, până când într-o zi am zbierat pe ea în fața clienților, de atunci s-a potolit, dacă crezi că te deranjează ia atitudine nu mai aștepta, uneori în viață trebuie să fii tupeist

| Arthurrrr a răspuns:

Te vede mai liniștit și crede că ești prost, cu asemenea femei trebuie să fii tupeist, că astfel nu se potolesc