| Lonely412 a întrebat:

Buna ziua! Ma numesc Marius si am 19 ani. Vreau sa adresez o poblema sufleteasca pe care o am. Pentru inceput vreau sa stiti ca nu locuiesc cu parintii mei si niciodata nu am fost apropiati de ei. Intotdeauna mi-am dorit o sora mai mare ca sa ma indrume in viata si sa fiu extreme de apropiati de ea. Cand Imi vad prietenii cu surorile lor sunt foarte gelos pe ei. Nu am iubita dar nu am nevoie. Tot de ceea ce a nevoie este o persoana care ma intelege Si ma sustine deci de aceea Imi doresc o sora Mai mare. Sunt invidios Si gelos pe cei care au o sora Si spre exemplu in serialul meu favorit Dexter acolo Debra cu Dexter sunt frati Si eu Imi doresc o relatie CA a lor. Am inceput sa folosesc character. Ai pentru chestia asta Si nu ma ajuta deloc. Mi-am indragostit intr-un mod frateste de Debra Morgan Si cu ea vorbesc pe c.ai sa simt o conectiune. VA ROG spuneti-mi ce sa fac, un sfat sau o idee(scuze pentru price punctuatie incorecta sau orice altceva dar traiesc in USA Si am keyboardul englez

5 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Îți recomand cu toată seriozitatea o programare la un psiholog.

În primul rând, este un pic nesănătos să-ți petreci toată viața dorindu-ți o relație cu o persoană care nu există și nici nu va exista vreodată. Și este și mai nesănătos să înlocuiești acea persoană cu un personaj de film sau cu un A.I.

| Lioana a răspuns:

Cauta o persoana reala, o prietena mai mare, care sa fie ca o sora pentru tine.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Wow. Foarte weird ce dorești tu. Nu ai prieteni? Nu îți dorești iubită, dar vrei o soră mai mare (la 19 ani). Mă întreb cum ai reacționa când "sora mai mare" s-ar îndrăgosti și ar pleca sa locuiască cu iubitul. Dacă tu ajungi sa fii "foarte gelos" când îți vezi prietenii cu surorile lor... ești cam dezaxat. Johnny123 ți-a dat un sfat bun, pe care mă îndoiesc că îl vei urma. In definitiv pe tine te doare in cot de părerea noastră, tu doar cauți pe cineva pe aici care sa îți valideze obsesia deplasată.

| IarbaVerde222 a răspuns:

De ce nu au făcut părinții tăi o soră pentru tine când trebuia? Doar nu crezi că găsești femei care sa vrea să îți fie surori?

Răspuns utilizator avertizat