Dar deja uni traiesc cu un fel de roboti ( primitivi ),sunt unele compani care bat pasul pe loc de cativa ani, nu prea exista asa mare creativitate,dorinta de progres,probabil in japonia e mai mare dorinta si in china,corea de nord,nu vad nimic rau in a face sex cu un robot ba chiar astept asta,numai vor exista tradari,gelozie, minciuni, ipocrizie, teatru, falscitate, fara vrajeli te iubesc, ai robotelul tau mereu langa tine si doar a ta
Ma chemi si pe mine la nunta ta cu frigiderul?
Https://www.tpu.ro/......mai-intru/
ba vezi cum vb cu iubita mea moderna si de ultima generatie, macar aia nu e aragaz cu 4 ochii
Stiam eu ca e ceva intre voi doi porumbeilor, din modul cum va priviti unul pe altul,
Nu uita sa scoti frigiderul din priza in noaptea nunti, sa nu te inmultesti la dracu
Esti geloasa pisicuto virtuala, geloasa pe o robotica, doamne ce vremuri, ce pisicute http://www.channel4.com/programmes/the-sex-robots-are-coming
Ard in flacarii de gelozie, vreau frigiderul doar pentru mine, pentru totdeauna, sa fie al meu si numai al meu
Cam peste vreo suta douazeci de ani mai devreme doar cei mai bogati isi vor permite.
Ambele, va fi ceva nou pentru omenie trebuie vazut cum e
Din pacate cele mai probabil repede, in SUA din cate stiu astia fac doar Dating sunt majoritatea MGTOW dar sa-ti iei o femeie robot pentru a intretine relatii sexuale mie mi se pare doar lene.
Indradevar asta se face prin control, cei bogati si care au multe femei vor sã ii controleze pe cei saraci sa fie sclavi si ca niste roboti sa nu aibe acces la toate femeile, doar la prostitutie si femei din silicon. Asa se obtine puterea, Nu poti da la nimeni in cap, si tu daca ai avea bani si femei multe ai face asta, ai pastra toate femeile pentru tine si ai inventa obiecte sexuale pentru ceilalti sa nu fie atât de multa concurentã si sa-ti dea bani pe un obiect sau o prostituatã ca prostii. Nu?
Robotizarea inseamna scaderea natalitatii banii sa fie pentru masoni atat de femei ii doare in deget pe ei pentru ca au inventat hiv-ul sa scape si de ele
blinbling întreabă: