Acesta este un gest pe care îl amânăm, spunându-ne că vom avea destul timp să-l punem în practică... dar niciodată nu știm dacă îmbrățișarea pe care i-am dat-o mamei astăzi ar putea fi și ultima. Așa că, arătați-i mamei cât de mult o iubiți și o respectați, eu mă duc chiar acum...
Dar ce conteaza daca ii spui ca o iubesti, iar tu nu faci nimic sa o ajuti. Sa ii spui mama te iubesc, iar dupa aceea sa nu o ajuti spaland vasele sa zicem. Dragostea se demonstreaza, sincer ii mai spun mamei mele ca o iubesc, dar mai mult o ajut si povestim. Mama mea stie ca o iubesc foarte mult, dar nu imi place lucrurile atat de siropoase sa ii spun in fiecare zi ca o iubesc.
Eu niciodata nu ii spun mamei mele ca o iubesc. X_x Ea stie asta destul de bine si ii arat prin faptele mele cat o iubesc in fiecare zi
In fiecare zi ii spun asta deoarece parintii sunt cei mai buni si mai sinceri si intelegatori oameni din intreaga lume
Acum o saptamana sau doua cred.Eu sunt de parere ca "faptele nu vorbele" sunt mult mai importante si mai greu de indeplinit.Asa ca, o iubesc cat de cat pe mama, dar nu e ca si cum n-as putea rezista fara ea.Cand eram mica nu prea am stat cu ea si acuma e ocupata cu serviciul dar apreziez foarte mult atentia care inca mi-o mai acorda si stiu ca face toate lucrurile astea in special pentru folosul meu.
In urma cu o luna...cand am luat luat 4 in teza la mate"Mamiii, stii ca te iubesti, nu? Ce ai mai de data asta?"