Sincer...eu.Seara in general...inainte sa adorm(adorm foarte greu) ma gandesc la ce am facut, unde am gresit, ce am facut bine, etc
Daca nu esti sincer cu tine inusti... ce pretentii sa ai de la altii...
N-am mentor, si nici nu stiu ce diferenta ar avea sa am unul. Ma am pe mine, si asta e tot ce-mi trebuie sa fiu cel care vreau sa fiu.
Viata... iti trebuie doar curaj sa accepti cine esti... cea mai grea lupta este cu tine insuti dar si cea mai frumoasa victorie... citeste mult si o sa te elucidezi singura...
Mentorul meu sunt eu...incerc sa fac ceea ce cred eu ca este mai bine pentru mine...cu toate ca uneori sunt cam incapatanat si nu ascult si de parerea celorlalti
Eu am mai multi mentori, persoane care ma inspira. Un mentor al meu, este o tipa cu care m-am intalnit si am vorbit o singura data, si mi-am dat seama instantaneu ca multe din idealurile mele intrezarite ea chiar le-a implinit. Preda la Oxford, face o emisiune nepermanenta la BBC, este in ceva consiliul bisericesc al coroanei, a scris cel putin 15 carti in domeniul teologie, sociologie, politica... Are trei copii bine crescuti.
TudoooriiitaaaxD întreabă: