Pai nu stiu cine a parasit TPU...
dar mi-ar parea rau daca ar pleca NOname, Arthur, mariana, Carmencita, brigaela, mymy, Legiuitoarea,
ursulika, micurutza2005,
DisneyIsDaTheBest,˙·٠•●●ThE vAmPiReS dIaRiEs●●•٠·,
luciana, LolaKissTheGirl, BreeTanner, βëyθηςë,
AngoOra, CARMENCITA, Dan, si toti cei care au ceva legat de the vampire diaries!
pa-pa!![]()
Nu stiu cine a parasit TPU dar mi-ar fi dor de:Legiuitoarea, brigaela, monyk, bacemi si in schimb as vrea sa plece: AntiTeamEdward, sau oricine care are legatura cu twilight sau cu vampire diaries, pentru ca urasc Twilig si filmele cu vampiri. As vrea mult sa plece DisneyIsTheBest, e o cersetoare de fundite si plus ca eu urasc Disney
Si as vrea sa plece cei care pun intrebari stupide si mai sunt si la populare. Asta e parerea mea. Nu faceam discriminari.
Cu sinceritate " Anonzone " a fost o prietena foarte buna si apropiata. Imi pare rau ca numai intra pe TPU cu toate ca pe messenger e online
Ivana - Adica cum? Daca iti doresti sa plece fanii Twilight pentru ca tu nu suporti Twilight, nu e o discriminare?
Si Brasileiro se referea la persoanele care chiar vor sa ajute pe aici, nu pierd vremea cu intamplari imaginare si probleme inexistente.
Ont: Eu nu prea ii mai vad pe SenseiBro Andrei si pe Kronstadt, care, cu toate relele lor, aveau si multe afirmatii adevarate si folositoare.
Pe BadRomance nu prea am cunoscut-o, dar sunt singura ca mi-ar fi placut de ea.
Pai, in pare rau de JustMe, era haioasa cu Teen Choice Awards si altele cum ar fi,, trebuie sa le aspiri,, etc.Cu toata ca mai exagera ca il adora pe nu stiu cine, nu stiu cum, nu stiu unde, mie mi-a placut foarte mult de ea.