| Janghinosu a întrebat:

Cat costa sa urmaresc sotia prin emisiunea Ochii din umbra?

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Din cate stiu eu emisiunea aceasta este o copie dupa originalul din SUA a carui format il copiaza probabil cu licenta sau nu, si este o facatura, nu este ceva real, se joaca dupa un scenariu!
pentru a iti urmari sotia poti angaja un detectiv particular, costa ceva ...insa mai grav ar putea fi pentru tine ceea ce vei afla!

| Violleta2022 a răspuns:

Cateva mii de euro, ca trebuie sa angajezi o echipa de oameni cu masini si apartede supraveghere 24 de ore pe zi, zi de zi, pentru cateva saptamani, deci poate chiar 10-20mii de euro.

| dullcat a răspuns:

Nu mai bine discuti tu cu sotia ca niste oameni civilizati si normali care nu traiesc in emisiuni de prost gust, menite numai sa faca audienta prin circ si paine, asa cum e Ochii din umbra?

| relian a răspuns:

La Tv nu te costa nimic, aia o fac moca, adica moca pentru tine, dar pe baza aia ei fac audienta, isi fac emisionea.Tu esti doar o unealta pentru ei.
E bun ca nu platesti, dar trebuie sa te accepte.Asa ca sunai, le spui ce problema ai, ei vor analiza daca merita, sau e bun pentru ei scenariul tau, iti vor zice da sau ba.

Dar tu de ce nu-ti urmaresti nevasta singur? Cind ai liber, fate ca mergi la munca, spune-i ca trebuie sa muncesti toata ziua, gasesti tu ceva sa-i spui, apoi asa de la distanta o urmaresti, unde se duce, ce face.

Doar trebuie sa o anunti cu cateva zile mai devreme, ca ei sa isi arenjeze ploile, sa il anunte pe amant ca e disponibila, sa nu pierzi vremea fara rezultate.
Ar fi bun sa stii si daca nu e la menstruatie, ca daca e la menstruatie o sa stea acasa laughing dar asta poti si singur sa afli, ii bagi mina prin chiloti, iti va spune ea daca e sau nu e.

Asa vorba unora, te vede tot poporu, o sa rada lumea de tine nu de ea.
Ia gindeste nitel, tu de ai fi barbat si vezi la TV emisiunea aia, ce spui in gandul tau despre barbatii ce apar acolo?
Spui uite si pe asta, nevasta, iubita se duce cu altul, normal pentru ca el nu-i in stare sa isi satisfata nevasta.

Cam asa gindesc cei mai multi oameni.In cazul barbatilor, care is inseala iubitele, la fel, lumea comenteaza, s-a dus la alta ca nu-i da aia acasa ce are omu nevoie laughing

Totdeauna is luati de prosti aia pagubitii, chair daca nu se arata, nu se cunosc detalii.

Asa ca o urmaresti tu, nu te costa nimic, odata ce intra la careva, aia e tot ce voiai sa afli, poti sa-i faci poza, eventual astepti cand iese, iesi in fata, ii comunici sa vina sa isi ia bagajele laughing pleci ai rezolvat problema.
Daca doar vrei sa te vada lumea la tv si nu-ti pasa, suna si intreaba.Ori sa stai in continuare cu ea, va face la fel si altadata.

Sint destui barbati asa pe post de sot, amantu pe post de iubit, ala are alte activitati, e moale, tantalau, nu afla niciodata, dar nici nu-i curios sa afle, asa ca ramane in relatia aia asa cum este ea.

Este alegerea ta ce vrei sa faci, dar la TV nu te costa pe tine nimic, ei platesc totu, daca povestea ta li se pare interesanta si posibil de urmarit, ajuns sai prinda pe cei doi bla bla.

Nu e nimic fake ce spune careva pe aici, aia chair fac ce vezi. Poate or mai fi facaturi, cand no avea clienti, cand nu-i suna nimeni or baga si de astea scenarii.

| Holiday a răspuns:

Baa, aia e o facatura. Nu sunt cazuri reale. Chiar asa tembeli sunteti sa credeti ca emisiunile astea sunt bazate pe cazuri reale?!

| johnnny123 a răspuns:

Și care ar fi câștigul în asta?

Indiferent că vei afla că te înșeală sau nu, oricum în momentul în care ea va afla că ai urmărit-o cu camere de luat vederi căsnicia se va termina.

Dacă în căsnicia voastră nu mai există încredere, atunci mai bine divorțați direct și gata. Chiar nu e nevoie să vă spălați rufele în public și să facă unii bani de pe urma voastră.

| Hyperion7 a răspuns:

Ochii din umbra este o emisiune regizata cu ajutorul unor actori.
Daca e, angajați un detectiv particular (care va va scoate câteva mii din buzunar) și să vă aducă probe.
Dar nu vad o căsnicie din gelozia asta necontrolata și isteria dusa la extrem, sincer.

| BarbatMare a răspuns:

Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia?‍?