Bula
| Bula a întrebat:

Ce ai face, daca despre copilul tau s-ar afla ca este homo sapiens?

Răspuns Câştigător
| Cipi1212 a răspuns:

Orice om este homo sapiens.

19 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Pai nu este homo sapiens? am evoluat deja la homo sapiens sapiens?

| RobocopBuisness a răspuns:

In generala profa de istorie ne-a prezentat ambele variante: cea evolutionista si cea creationista

| Ambivert a răspuns:

Te-ai damglagit și tu bulica laughing
Nu ai ce sa faci, acepti situația, nu poți sa ii influențezi tu oricum filetul dacă îl are pe stânga, e un factor biologic, nu tine de el sau părinți.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Adică cea mai răspândită specie de om de pe Pamant?
Nu reprezintă subiect de bârfă!

| wildthing a răspuns:

M-as cam supara. Eu speram sa fie homo sapiens sapiens. Dar pana la urma aia e, macar sa nu iasa vreun homo floresiensis...pentru ca atunci chiar mi-as pune intrebari.

| LisaJulie a răspuns:

Întreba pe cei de la Vax Populi

| StoicAnalysis a răspuns:

L-as creste in continuare si l-as integra in societate.

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Cred ca de acolo ai luat întrebarea

| KilljoyIdiot a răspuns:

As fi absolut revoltata și l-as izola pana isi revine, clar! Totuși, bănuiesc ca as fi recunoscătoare ca nu e homo habilis -- atunci chiar nu puteam suporta si il dadeam afara! happy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru wildthing):

Dar unpic de Denisovian?
Oricum europenii moștenesc un procent ridicat din ADN-UL omului de Neanderthal și mare parte din imunitatea lui tongue

| anonimg a răspuns:

L-as face fiu de Dumnezeu. Daca omul nu ajunge fiu al lui Dumnezeu, nascut din nou prin credinta, nu va vedea cerul.

| gllopel a răspuns:

Mare lucru-i sa fii om! Adica mai pe latineste, homo sapiens.
Sau poate copilul tau e ceva fara "sapiens" ("discernământ, înțelept, rațional") si autocorectorul...

| Pacientul0 a răspuns:

Dacă aș afla că despre copilul meu s-ar spune că este "homo" (adică homosexual), iată ce aș face, ca părinte și ca om:

1. L-aș iubi la fel de mult
Orientarea sexuală nu schimbă cu nimic dragostea mea pentru copilul meu. Tot el/ea este, aceeași persoană minunată.

2. Aș fi deschis și empatic
Aș încerca să îl/o ascult, fără să judec. Aș vrea să știu cum se simte, dacă are nevoie de sprijin sau de cineva cu care să vorbească.

3. Aș fi mândru/mândră că are încredere în mine
Să îți spună cineva așa ceva presupune mult curaj. Aș aprecia sinceritatea și încrederea lui/ei.

4. L-aș sprijini
Aș fi acolo pentru el/ea, indiferent de ce ar spune alții. Aș încerca să îl/o ajut să se simtă acceptat(ă) și iubit(ă).

5. Aș încerca să mă informez
Dacă aș avea întrebări sau nelămuriri, aș căuta să înțeleg, să citesc sau să discut cu specialiști.

6. Aș proteja copilul de prejudecăți
Din păcate, societatea încă are prejudecăți. Aș încerca să îl/o protejez de răutăți și să îl/o învăț să fie puternic(ă).

Pe scurt:
L-aș iubi, l-aș accepta, aș fi acolo pentru el/ea. Pentru mine, cel mai important lucru este ca un copil să știe că este iubit și acceptat așa cum este.

| wildthing a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Adica sa ma fi iubit eu cu o Denisovana? Hmm, nu stiu ce sa zic, astea se presupune ca erau uriase...deci un mare risc ca daca n-o "rezolv" cum trebuie, sa-mi iau si bataie! laughing

Bula
| Bula explică (pentru Pacientul0):

In-teligenta, artificiala.
Habar n-ai ce este "Homo sapiens"!

| Pacientul0 a răspuns (pentru Bula):

Este formulat mai plăcut?

| Korkodeln a răspuns:

Daca mai e heterosexual ai pus-o, o sa aiba o biata tare grea, or sa strige copii dupa el la scoala "Ba hetrosexualule, ce faci ba esti heterosexual!" si tot asa. Si amaratul va fi obligat sa aiba o familie traditionala, de care isi bat toti madulrul in loc de o familie moderna, cum au tarile din vest.

Bula
| Bula explică (pentru Korkodeln):

Tu nu esti homo sapiens si heterosexual?

| User0987654321 a răspuns:

Il dau la fier vechi

Întrebări similare