Depinde de fata. Depinde de capacitatea ei de a intelege ce vrea de la viata si de sensibilitatea cu care traieste fiecare moment. Dar nu se bazeaza doar pe asta. Cumva stima si respectul pentru ea insasi e direct proportional cu iubirea si respectul pe care il cere. Sunt persoane care fug de relatii de teama de a fi respinse si asta se trage tot de la lipsa stimei de sine si a curajului. In timpurile care le traim cu atatea persoane in criza de personalitate e greu sa ai o relatie, mai toti fugim de relatii si ne resemnam cu ceva mai putin bun doar pentru ca e mai usor de obtinut. Sa iubesti, nu trebuie sa privesti persoana doar ca un punct desenat pe o tabla, imagineazati punctul ca fiind o gaura in perete. Pentru ca suntem influentati de cei din jur. Trebuie sa cunosti o persoana bine inainte de a iubi cu adevarat, ca sa nu iti dai inima intr-un loc gresit. Oricum nu ai sa reusesti sa intelegi ce grea o femeie, nimeni nu intelege. Psihicul e greu de patruns. Sincer, nici eu nu inteleg. Inteal ar fi sa primesti iubire, respect, onestie, fara sa platesti prea mult pentru ele ( si aici ma refer la gelozia acea ridicola ), insa nu toti au curajul sa primeasca ceea ce vor. Nu toti sunt pregatiti sa primeasca asemena lucruri. Iubirea e un cuvant prea greu pentru oameni fara intelepciune.
Pai o fata isi doreste de la prietenul ei mai multe lucruri pentru o buna relatie.Una dintre aceste lucruri ar fi onestitatea care ar trebuie sa fie mereu prezenta intr-o relatie.Trebuie sa te porti frumos cu o fata si sa vorbesti frumos cu ea.
*** non-stop. anal, oral. acum depinde si prietenu cat de fraier este. ca cwrva vrea da daca fraieru nu are sa ii dea
))))
Sa o iubeasca, sa-i acorde atentie, sa fie alaturi de ea la bine si la greu.Ps: nu toate fetele sunt la fel...
O fata vrea totul dar totusi stie ca nu se poate, dar sunt cateva lucruri care le vor:
sineritate
fericire
sa fie in centrul atentiei
sa se poarte frumos prietenul cu ea
si vrea multa iubire...
[eu sunt fata si asta imi doresc cel mai mult] si app darurile mari si scumpe nu pot cumpara fericirea si mai ales o fata. un gest mmic car sa aate tot o data la ceva timp este de ajuns
Mi-a facut placere sa citesc ce ai scris, si ai foarte mare dreptate, Sa ai parte de sanatate, si ai respectul din partea mea
Cinste. Foarte bine spus. Ai decolat ca un avion de la subiect, dar ma bucur ca ai raspuns asa. Ar trebui mai multi oameni de genul tau pe site.
Multumesc,,, sa nu crezi ca sunt o persoana asa de treaba pentru ca am dat un raspuns de genu asta... eu de genu meu sunt un Fariseu, la teorie sunt buna dar la practica deloc. e doar o masca de-a mea. multumesc oricum.
Mutumesc. m-a facut sa rad comentariul tau " Ai decolat ca un avion de la subiect"pentru ca de obicei asa fac incep de la Adam si Eva sa explic ceva.
anonim_4396 întreabă: