| andrei a întrebat:

Ce asteapta o fata de la prietenul ei?

Răspuns Câştigător
| Gnomic a răspuns:

Depinde de fata. Depinde de capacitatea ei de a intelege ce vrea de la viata si de sensibilitatea cu care traieste fiecare moment. Dar nu se bazeaza doar pe asta. Cumva stima si respectul pentru ea insasi e direct proportional cu iubirea si respectul pe care il cere. Sunt persoane care fug de relatii de teama de a fi respinse si asta se trage tot de la lipsa stimei de sine si a curajului. In timpurile care le traim cu atatea persoane in criza de personalitate e greu sa ai o relatie, mai toti fugim de relatii si ne resemnam cu ceva mai putin bun doar pentru ca e mai usor de obtinut. Sa iubesti, nu trebuie sa privesti persoana doar ca un punct desenat pe o tabla, imagineazati punctul ca fiind o gaura in perete. Pentru ca suntem influentati de cei din jur. Trebuie sa cunosti o persoana bine inainte de a iubi cu adevarat, ca sa nu iti dai inima intr-un loc gresit. Oricum nu ai sa reusesti sa intelegi ce grea o femeie, nimeni nu intelege. Psihicul e greu de patruns. Sincer, nici eu nu inteleg. Inteal ar fi sa primesti iubire, respect, onestie, fara sa platesti prea mult pentru ele ( si aici ma refer la gelozia acea ridicola ), insa nu toti au curajul sa primeasca ceea ce vor. Nu toti sunt pregatiti sa primeasca asemena lucruri. Iubirea e un cuvant prea greu pentru oameni fara intelepciune.

16 răspunsuri:
| кเ๔๔๓เץt a răspuns:

Pwla cat mai marewinking

| Innovation a răspuns:

Pai o fata isi doreste de la prietenul ei mai multe lucruri pentru o buna relatie.Una dintre aceste lucruri ar fi onestitatea care ar trebuie sa fie mereu prezenta intr-o relatie.Trebuie sa te porti frumos cu o fata si sa vorbesti frumos cu ea.

| akka4 a răspuns:

*** non-stop. anal, oral. acum depinde si prietenu cat de fraier este. ca cwrva vrea da daca fraieru nu are sa ii dea rolling on the floor))))

| MmarinaMadalina a răspuns:

Sa o iubeasca, sa-i acorde atentie, sa fie alaturi de ea la bine si la greu.Ps: nu toate fetele sunt la fel...

| Gnomic a răspuns:

Citeste Sigmund Freud... nici el nu a inteles :d.

| llliii a răspuns:

O fata vrea totul dar totusi stie ca nu se poate, dar sunt cateva lucruri care le vor:
sineritate
fericire
sa fie in centrul atentiei
sa se poarte frumos prietenul cu ea
si vrea multa iubire...
[eu sunt fata si asta imi doresc cel mai mult] si app darurile mari si scumpe nu pot cumpara fericirea si mai ales o fata. un gest mmic car sa aate tot o data la ceva timp este de ajuns

| Mirra864 a răspuns:

Sa existe. Respect. Sa nu fie curvar. Sa nu fie idiot. Sa nu fie fustangiu.

| MescaMascalina a răspuns:

Sa ii fie loial

| geotechnical a răspuns (pentru Gnomic):

Mi-a facut placere sa citesc ce ai scris, si ai foarte mare dreptate, Sa ai parte de sanatate, si ai respectul din partea mea big grin

| MsGringer a răspuns:

Sa o iubeasca.

| IMC90 a răspuns (pentru кเ๔๔๓เץt):

Se pare ca raspunsul tau este discutabil laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Gnomic):

Cinste. Foarte bine spus. Ai decolat ca un avion de la subiect, dar ma bucur ca ai raspuns asa. Ar trebui mai multi oameni de genul tau pe site.

| Gnomic a răspuns (pentru geotechnical):

Multumesc,,, sa nu crezi ca sunt o persoana asa de treaba pentru ca am dat un raspuns de genu asta... eu de genu meu sunt un Fariseu, la teorie sunt buna dar la practica deloc. e doar o masca de-a mea. multumesc oricum.

| Gnomic a răspuns (pentru anonim_4396):

Mutumesc. m-a facut sa rad comentariul tau " Ai decolat ca un avion de la subiect"pentru ca de obicei asa fac incep de la Adam si Eva sa explic ceva.

| Hombre a răspuns (pentru кเ๔๔๓เץt):

Gura pacatosului adevar graieste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O imbratisare cand ea zice " Lasa-ma! ".