| vivi_5803 a întrebat:

Ce fac daca imi place la nebunie un var indepartat?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Conform Codului familiei rudele de sange pana la gradul IV (veri primari) nu se pot casatori legal, cu o exceptie (cei de gr. IV se pot casatori cu aprobare).
Avand in vedere prevederile legale si cum esti var indepartat si nu var primar, legal puteti sa va iubiti si chiar sa va casatoriti.
Numai bine!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca este de la gradul II-III in sus...nu este nici o problema.

| Vizitiul a răspuns:

Innebuneste-l inainte sa innebunesti.

| Vizitiul a răspuns:

Sasuke-sa inteleg ca mergi pe "sintagma": "penisul nu stie carte?"

| lays a răspuns:

Vad ca toti zic ca e in regula. mie nu mi se pare asa.straight facestraight face

| max_4494 a răspuns:

La cate raspunsuri ciudate ai primit ti-as recomanda ceva mai normal. Vorbeste cu tipul si vezi cat de rude sunteti. Apoi daca lucrurile nu se complica, consider-o ca pe o relatie obisnuita si succese mari!

| klary a răspuns:

E Foarte bine ca-ti place. Nu cred ca e singurul baiat care ti-a placut. Cu restul km ai procedat?
Dar dc tu iti faci probleme inseamna ca intr-adevar e o problema si s-ar putea sa nu te simti prea confortabil dupa...

| hippiemuslim a răspuns:

Nu o vad nicio problema, cat timp nu vrei sa ii faci copii.

| basexcu a răspuns:

Ii spui ca vrei sa ti-o traga!

| eneeda a răspuns:

Doamne!
e pamantul asta plin de oameni. iar tineretea iti joaca feste...normal ca iti place. ca iti mai plac inca 10. o sa iti treca.nu e etic.moral si nici sanatos pentru nimeni o astfel de relatie!
Asa ca trezeste-te si o sa tisepara instant si tie aiurea!

Ai grija de tine si sufletul tau!
Numai bina!

| sensibilosu a răspuns:

Eu am auzit ca,, copii care se nasc intre rude pot avea malformatii

| AdiSR a răspuns:

Bagă-te pe felie. Între verişori nu-i problemă.

| Aenoenienanonim a răspuns:

Te bagi pe el tongue. eu am facut sex cu verisoaramea laughing). si nu e indepartatatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Satisface-ti poftele si dupa aceea, lasa-l.

| AdelaMariaa a răspuns:

Nu cred ca este o alegere buna... nu e bine sunt foarte multi alti baieti, nu poate sa iti placa chiar de varul tau!sad