M-as gandi daca persoana aia chiar merita sa stau sa ma gandesc la el 1 an .Sincer!
Din pacate nu prea ai ce face, trebuie sa te resemnezi, ca si la mine fostul iubit a fost in strainatate destul de mult, dar pentru ca l-am iubit am asteptat, multe nopti la rand am plans si am oftat, dar iubirea pentru el mi-a dat putere, am trait cu speranta ca vine curand... sper sa poti trece cu bine peste aceste momente de dor care sunt cam dificile, cam nimic nu te poate face sa iti treaca dorul, desi imi gasesc ocupatie tot la el e gandul...
Sun persoana respectiva si vorbesc cu ea, ori daca nu, imi gasesc ceva de facut, sa treaca mai repede timpul. Sau imi gasesc o ocupatie care sa ma tina in priza mai mult timp (de exemplu sa invat o limba straina, sa invat ceva nou, de care sa nu ma plictisesc... sa citesc, etc )
Imi gasesc ocupatie dar imi amintesc si sa am rabdare... dar e un an nu o saptamana......
De cand a plecat niste prieteni de ai mei in strainatate, incerc sa ma schimb, sa fiu alt om decat ma stiau ei, sa fiu un om mai bun, deci cum zic toti find a occupation, bye!
Incercand sa-ti reamintesti momentele frumoase petrecute impreuna si facandu-ti planuri pentru cand va veti regasi.