Adică tu vrei să te răzbuni sau ce?
Rupe relația și vezi-ți de viața ta.
Nu dai detalii, ce vârstă are, dacă familia și prietenii știu orientarea lui, cât timp aveți de când sunteți împreună... Poate nu ți-a spus pentru că se ascunde, îi este teamă de prejudecățile și răutatea oamenilor și i-a fost teamă și de reacția ta.
Nu căuta să îi faci rău, discută cu el sincer și află care au fost motivele.
Mulți oameni cu orientare homosexuală se ascund, unii o viață întreagă trăiesc un coșmar prefăcându-se, nu din plăcere, ci din teamă, teamă să nu fie judecați, respinși, urâți.
Și mai ales păstrează pentru tine ceea ce ai aflat, e decizia lui cui spune, nu a ta.
Ce daca, fata? gandeste-te ca ar fi amica pe care nu ai avut-o niciodata.
va faceti unghiile, va aranjati, va "jucati" ca fetili.
gay-ii sunt simpatici si funny.
Esti rea. Incearca data viitoare sa nu mai arati ca un barbat, ca sa nu mai oferi portite. Daca faci ceva naspa, o sa ti-o iei foaaaarte urat de la viata.
Multumesc pentru sfaturi.Nu am facut nimic naspa si nu prea inteleg ce vrei sa spui cu aceste "portite":razbunarea? Tot eu sa fiu cea pedepsita? Nu am fost destul pedepsita iubind un astfel de om si idealizandu-l, minimalizand la extrem "micile" lui flirturi pe net? El m-a expus unui risc enorm...Stiti la ce ma refer...
E foarte adevarat. Si foarte urat din partea lui in cazul in care a facut sex cu alte persoane.
Pai, in primul rand, nu conteaza ca e baiat/fata dar atata timp cat isi da intalnire cu altcineva inseamna ca te inseala. Faptul ca e gay/bi nu il menajeaza de la datoria de a ramane fidel partenerei. E clar ca nu iti mai impartaseste aceleasi sentimente. Razbunarea e arma prostului si nu are rost sa te complici cu lucruri copilaresti.
Multumesc si tie, Alexandrag.Raspunsurile voastre efectiv ma ajuta:sa nu ma mai gandsec cu cine discuta, cu cine isi da intalnire, la ce ore, cat timp sta cu el/ea.Nu, nu are sens razbunarea cata vreme ne cunoastem atat de bine incat, mai mult ca sigur, mi-o va intoarce, desi nu are motive. Pur si simplu, mi-ar placea sa inteleg: e boala, e perversitate, e inconstienta acest joc de-a schimabre de partenere/partenere? Uneori e doar un joc virtual, zicea el cand ii reprosam discutiile cu fete pe net, un mod de a cunoaste alti oameni, (pana la un punct nu vedeam nimic periculos aici), apoi am aflat celelalte lucruri...Si ele nu erau doar discutii, erau altceva, concret, cert, cu telefoane, cu adresa lui, totul era clar...Nu mai erau dubii.Atunci nu am mai avut curajul sa-i spun ca STIU.
Ai aflat, e sigur, asa este, se vede cu baieti mai tineri ca el, fac to ceea ce se face in asemenea imprejurari, sustine insa cand il simti rece ca e obosit, ca e o mare placere sa te vada, pur si simplu, ca ii face bine prezenta ta, dar e clar tu STII sigur(nu pot spune cum) ca s-a vazut recent cu un altul>Si chiar in zilele bune, afli ca imediat dupa ce v-ati despartit, isi programeaza o intalnire cu un El, pentru a doua zi...
Îmi pare rău.
El te folosește ca paravan și e urât ce face, însă nu sunt în pantofii lui ca să pot să-l condamn, e foarte aiurea situația.
Și totuși nu e drept ca el să-și trăiască viața negândindu-se la cât rău le face fetelor cu care are aceste relații de fațadă. Spune-i ceea ce simți și încearcă să-l faci să înțeleagă că nu-i poate călca pe ceilalți în picioare pentru a se pune pe el la adăpost. Așa, cu ce e el mai bun decât cei care-l judecă?
Fii tare, ai să treci și peste asta.
Pyma, nu stiu daca sunt paravan pentru familie sau si pentru el.Dovedeste imaturitate din partea lui, egoism, o dorinta nebuna de a vana clipa, eu care vazusem in el acea intelegere, acea empatie pe care nu mi-o oferise nimeni pana la el.Acum am inteles de ce imi ierta desele mele accese de gelozie, capricii etc:pentru ca el avea de ascuns ceva mult mai grav.Macar sa aleaga.Atunci ar fi mai corect fata de toti din jur, mai ales fata de fiul lui care il poate deja judeca. Daca ar sti, ceea ce, bineinteles, nici macar nu banuieste si bineinteles ca as face cea mai mare greseala daca m-as gandi vreodata sa-l informez deoarece mi-as pune viata in joc.
Eu din ceea ce ai scris acum am înțeles următoarele:
1. El este un "jucător" și asta nu are nicio legătură cu orientarea sexuală, și dacă era hetero tot după altele umbla.
2. Voi doi sunteți căsătoriți și aveți și un copil împreună.
3. El are un comportament violent în anumite împrejurări, iar ție îți este teamă.
4. Vrei ca el să pună capăt relației pentru că tu nu îți poți asuma consecințele în cazul în care ai cere divorțul.
Nu te poți aștepta ca el să aleagă, el nu are ce să aleagă, lui îi convine situația, e confortabilă. Tu trebuie să alegi, rămâi lângă un astfel de om sau decizi că meriți mai mult, atât tu, cât și copilașul tău?