Incearca sa intelegi ce face pentru tine si ce calitati are. Poate inveti sa o apreciezi.
Pai..Pleci de acasa, puscarie, masturba*e
). Chef de caterinca sa nu mi iei raspunsu' in seama :*.
Bai esti prost. Fiecare dintre noi se enerveaza PE mama so spun ca o urasc.dar gandeste-te ca es te-a nascut, putea efectiv sa faca avort, iar tu ramaneai bebel in cer. Nu Ai cum sa o urasti.in ziua de azi cu toti spunem lucruri fara sa be gandim atunci cans suntem nervosi.acum pans mea, mami tau nu t-is facut mimic rau.Chiar daca uneori te injura ea itu vrea binele. Daca o urasti asa in continuare fix, cans lumea o sa-to die lumea Mai draga si fix cans Ai nevoie de ea... Ea o sa dispara (moare)EU zic sa te Mai gandesti. oricum iti dau niste variante cum sa scapi de ea. Poti efectiv sa fugi de acasa. doar ca este cam riscant(plate sa te omoare un/o boschetar\a si s-a dus libertatea mult dorita). Mai poti si efectiv sa faci cum vrea ea say sa negociezi cu ea(sa ai o discutie despre niste subiecte care te enerveaza ) alegerea e a ta
.
Nu-ti poti ura mama indiferent de situatie.Ca te mai superi cateodata pe ea asta e altceva.Gandeste-te ca daca ea nu era nici tu nu erai ca sa postezi aici o asemenea intrebare stupida.Ia-ti gandul de la asa ceva.
Probabil esti suparat pentru ca mama ta nu-ti da libertatea dorita...
Se stie ca comicarea e cheia succesului.
Vorbeste cu mama, discutati de probemele tale...hai,inceput e greu!
Aceeasi intrebare voiam si eu sa o pun, dar apoi m-am gandit cate lucruri face ea pentru mine si m-am razgandit.
Esti fata si de multe ori femeile vorbesc fara sa gandeasca. Asta este o blasfemie ce faci tu. Exista o solutie. Foloseste grinda.
Încearcă varianta opusă, învață s-o iubești. :)
Încă ți-e greu să înțelegi, câte sacrificii e dispusă să facă o mamă, pentru copiii ei.
https://www.facebook.com/....../video.php
Nu ai cum sa iti urasti mama, poate ca te enerveaza, te cicaleste, dar asa sunt mamele.Incearca sa o intelegi, poate ca are si ea probleme de care tu nu stii. Poarta-te frumos cu ea si nu vor mai fi probleme.Incearca sa nu pui la suflet ce spune.
Incearca sa o iubesti, ea te-a facut, ea a avut grija de tine ( sau inca mai are ) nu ai cum sa iti urasti mama...
Spune-i de ce o urasti, te va intelege si v-a repara situatia intre voi, curaj. daca e prea stricta e pentru ca te iubeste si vrea sa-ti fie bine.
incearca sa te uiti pe aici, poate te vor ajuta:www.catchy.ro/de-ce-ne-uram-mamele/50339
sfaturi.eva.ro/diverse/am-ajuns-sa-imi-urasc-mama-70320.html
moxxx.blogspot.ro/2008/02/cum-sa-nu-mi-urasc-parintii.html
Daca mama nu ti-a dat banii sa iesi cu prieteni sau ceva de genu nu-i nimic, poate pur si simplu crede ca nu meriti poate ai adus o nota rea sau mai stiu, ea mereu te va iubi si sunt sigura ca iti vrea tot binele din lume. Chiar daca am 15 ani maama citeodata ma pedepseste