Daca face asta inseamna ca e nesigur. Ori iti ascunde ceva, ori simte ca ii ascunzi tu ceva. Propune-i o discutie sincera si calma. Sigur il framanta ceva. Poate a pierdut din incredere si simte ca esti prea buna pentru el. Poate se intreaba ce mai cauti cu el daca esti prea buna. Cel mai bine e sa purtati o discutie sa clarificati sentimentele voastre si sa fiti sinceri. Daca nu, relatia se va stinge incet dar sigur. Deja cred ca sunt rani care dor de ambele parti.
Deja asta este o gelozie bolnavicioasa deci "dragul meu drum buna" este tot ceeA CE merita
Ce poti face? Clar el vrea sa scape de tine si asta e singurul mod pe care l-a gasit. Deci ajuta-l pe bietul baiat si da-i papucii. Veti fi amandoi mai fericiti.
Probabil e posesiv si ii e teama sa nu te piarda si nevoia lui de a fi mereu cu ochii pe tine pentru ca nu este sigur pe el.
Pur si simplu nu are incredere ca vei ramane langa el, se teme ca ai putea renunta la relatia voastra pentru ca altcineva te-ar influenta daca el nu e langa tine.
Tu il poti ajuta, cu mult efort, nesiguranta lui se pot diminua in timp.
Tind sa cred ce spune ank! poate nu stie cum sa fac sa va certati mai des asa incat sa nu mai suporti si sa pleci! si sa nu para ca a fost el vinovat
Ii spui asa, dragul meu.nu vom mai fi impreuna. nu sunt obligata si nici casatoriti nu santem, asa ca voi fi la fel de prietena cu ceilalti cat voi fi si cu tine.si invers.cand vei constata ca sunt o fiinta libera si merita sa lupti pentru mine, astept sa ma convingi ca meriti sa fim prieteni.deocamdata tu nu esi decat un om ca toti ceilalti.
Dar ce poti face atunci cand din greseala si enatentie te-ai combinat cu un barbat insurat, la inceput totul s-a luat in gluma iar acum lucrurile au devenit urate, u te-ai saturat de el pentru ca a devenit sufocant si nu il mai suporti, iar el nu rvea s ainteleaga asta si tot se tine dupa tine?
Multumesc tuturor care m -au ajutat! relatia mea cu el s-a terminat! am ales asa. era cel mai bine; gelozia lui era un fel de a nu ma pierde fiindk el lucra pe 2 fronturi.Mai era cu una! nu voia sa renunte la mine dar nici la ea.si sa va zic ceva, i -am sp ca vreau sa iesim iar el mi-a sp ca l -a invitat niste prieteni la o bere dar el se intalnea cu cealalta fata,. apoi i -am sp ca ne vedem maine dar eu eram la un restaurant cu o prietena! Nu dp mult timp vine si el cu aia, in acelasi loc unde eram eu. El nici nu se ast sa fiu acolo, credea ca sunt acasa! nu mai are importanta, in seara aia am terminat -o cu el, s-a certat si cu aia, ca nu stia ca e si cu mine.Acum ii pare rau...si-a cerut scuze... mia sp ca nu stia ce sa faca. pe cine sa aleaga, tine la noi in mod egal, asta e treaba lui ca eu am ales sa-l parasesc dp faza asta! si cat l -am iubit!
addasweet întreabă: