anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac daca sotul meu, de la o vreme ma neglijeaza?

11 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Vb cu el.Intreaba-l ce s-a intamplat.happy Si daca tot la fel se comporta neglijeaza-l si u pentru o perioada sa vezi cum reactioneaza.winking
succes!big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Vb cu el.Intreaba-l ce s-a intamplat.happy Si daca tot lafel se comporta neglijeaza-l si u pt o periada sa vezi cum reactioneaza.winking
succes!big grin

| Linda a răspuns:

Incearca sa ai doua zile in care sa nu vorbesti nimic.

| Linda a răspuns:

Roaga-te Domnului sa se schimbe si poarta-te tu super cu el.

| elena a răspuns:

Draga mea, fii atenta daca nu cumva te-ai neglijat tu in ultimul timp in ceea ce priveste coafura, machiajul, imbracamintea zicand "las' ca merge si-asa"...
Atentie, ispite sunt la tot pasul si dornice oricand sa strice o casnicie ca sa fie ele fericite...
Sotul este barbatul de care trebuie sa te indragostesti in fiecare zi, este o persoana vanitoasa care chiar daca nu cere, vrea sa fie meu alintat si numai el in atentie, fara sa-ti intoarca serviciul facut. Stiu ca este greu, dar daca intr-o casnicie intervine rutina nu stiu cine dintre noi te mai poate salva. Oglinda trebuie sa-ti fie un prieten necesar... apropos cand i-ai facut ultima oara o surpriza placuta sotului tau? Sa stii totul depinde de tine, ia in considerare si sfaturile date mai sus, nu sunt de neglijat, dar trebuie multa diplomatie din partea ta.

| Farcas a răspuns:

Sa vorbesti cu el!

| CrucifiedCountess a răspuns:

Zi-i ca-l lasi pentru altu' daca nu incepe sa aiba mai multa grija si atentie.

| vio a răspuns:

Incearca sa vb cu el... daca nu vrea neglijeazal si tu sa vezi cum reactioneaza...de fapt multi barbati sint ca niste copii mai mici... vor sai bagam tot timpul in seama, sa fie ei rasfatati dar nu se gindesc sa ne acorde si noua mai multa atentie...

| PAULsighet a răspuns:

Incearca la,, Tradati in dragoste`` Prima TV

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai intarzie si tu de cateva ori.si imbracate frumos, aranjeazate.cand vii acasa si te asezi, ofteaza usor si satisfacuta cerei o bere rece. daca vrei sa fii dura sai dai de gandit, fii directa.de te intreaba unde ai fost Ii spui la p... a, ca acasa nu mai am de mult.bineinteles ca ii vei explica adevarul dar trebuie facut ceva. unii chiar merita o gluma asa mai picanta daca-si uita indatoririle conjugale.

| jkjhcshbbzmb a răspuns:

vb cu el si daca nu mai mg. pune punct :-