In primul rand contează aspectul fizic, prima oara te uiți la tine apoi la ele, fetele frumoase primesc mii de mesaje zilnic de ce te ar alege pe tine? Ele au deja un crush, fetele sunt atrase de 10% dintre bărbați, ai de ales faci banii vor sta cu tine pentru banii, devi popular social vor sta din interes cu tine sau vezi de femei la menopauza
Spune-ne cate ceva despre tine, ca sa ne putem imagina cum arati, cam cat de atractiv esti, cat de inteligent esti, ce profesie ai samd.
Ca fetele alea frumoase ori se duc dupa baietii foarte destepti ori dupa aia foarte bogati.
Tu ce ai de oferit?
Greu de crezut că un om care întreabă pe TPU "Ce sa fac sa am si eu prietena frumoasa" nu a avut niciodată pe nimeni...
Prima data ai nevoie sa inveti cum sa vorbesti cu o femeie la modul amical. Daca reusesti asta, o relatie romantica va veni de la sine.
Greseala multor virgini ( in care am picat si eu in trecut ), este ca se gandesc direct la intimitati cand vine vorba de a vorbi cu fetele. Tu daca ai gandirea asta din start, fiind virgin, nu ai cum sa ai parte de o relatie normala cu o fata.
Prima data cand vrei sa vorbesti cu o fata, comporta-te ca si cum ai cunoaste pentru prima data o persoana noua, fara sa te gandesti din prima la sex sau la alte intimitati romantice. Gandeste-te ca ai nevoie prima data sa construiesti cu ea o relatie de amicitie/prietenie platonica. Tu ai nevoie sa cunosti persoana din fata ta. Cum gandeste, cum se comporta si ce pretentii are. Asta ca sa stii exact cum sa o abordezi pe plan romantic. Tu daca nu stii nimic de ea si ea nu stie nimic de tine, cum vrei sa sari din prima la stadiul de iubiti?
Referitor la ce zice utilizatorul RAY, e partial eronat ce spune el. Da, e adevarat ca prima data ne uitam la aspect. Insa daca ajungi sa vorbesti cu persoana respectiva si esti o persoana cu multe calitati morale, chiar daca esti neatractiv, tu ai sanse mari sa te alegi cu o relatie romantica.
Dovada clara sunt eu. Am 1.65m, si inceput de chelie, si am o iubita cu care stau de aproape un an. Crezi ca ea m-a ales pentru aspect? Sunt constient ca nu. Ea m-a ales pentru felul cum gandesc si cum ma comport.
Daca nu ai calitati fizice, trebuie sa plusezi al naibii de mult, la calitatile psihice si in dezvoltare personala. Asta e singura varianta daca vrei sa ai succes.
Nu te stresa. Cu rabdare si credinta in Dumnezeu mai ales, vei gasi! Esti tanar, ai toata viata in față.
Sa ai bani multi si masini scumpe ca daca esti din ala care merge cu ratb o sa ai numai urate
Să nu spui mai departe confesiunile și secretele prietenului tău și să îl asculți, pana mea.
Daca ai postat această întrebare e cam clar viitorul tau. Din păcate e bătut în cuie în cazul tau.
Cred că ar trebui sa te mulțumești cu ce pica! Nu ești în măsura în care sa ai standarte înalte când tu nu știi nici să abordezi.
Îți urez oricum succes!
Nu mai citi răspunsurile aberante date de altii, toate la timpul lor. Fii consecvent cu viața ta, educă-te frumos, fă sport, respectă pe oricine indiferent de vârsta și de statut, fii atent la mediul în care alegi să trăiești pentru că el îți influențează decisiv viata, ai grijă lângă cine stai și cu cine umbli, nu mai pierde timpul la discuții care nu duc nicăieri cu oameni lipsiți de ambiție și viziune, alege-ți un ideal, un vis pentru care să muncești și dedica-te lui. O să vezi că în maxim 1 an de zile, nu o să mai alergi după nicio fată frumoasă, dimpotrivă o să fii în situația de a nu ști pe care să o alegi. Baftă!