| skydi a întrebat:

Ce simti atunci cind iti vezi fosta sau fostul cu altcineva? Si anume ma refer la astfel de cazuri cind inca mai simti ceva sentiment pentru fosta sau fostul...

P. S Au fost cazuri cind mi-am vazut fosta ci chiar o vad des, caci ne intersectam in aceeasi ruta cu care circul.Serios va spun, chiar daca a urma o suferinta rece si ucigatoare, acum cind o vad doar ma starui sa "fug" de ea.Ma ascund printe oameni, sau ma fac ca nu o vad...Simt inca sentiment, dar si suferinta e prea mare ci cred ca aceasta ma face sa fug, sa fug de trecut, de amintiri.

11 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Of!
Asta vara, am crezut ca nu mai am aer si ca e ultima clipa de viata cand l-am vazut pe el, cu actuala de pe atunci.
In cate lacrimi mi-am putut scalda ochii mei! Si plangeam si parca ma inecam/sughitam.Simteam totusi ca mor.
Tin minte ca era pe seara, in centru orasului.
Nu doresc nimanui acea suferinta...

| andrasstefan a răspuns:

Prietene,in loc sa te axezi pe ce face ea,cu cine umbla ea, mai bine te-ai axa pe : ce doamne iarta-ma este in capul meu. indiferent trebuie sa fii, dar mai rau este ca tu te complaci si ca nu ai renuntat la ea definitiv.inca o iubesti doar ca nu vrei sa recunosti. daca vrei sa fie o relatie de prietenie intre voi saluto, bucurate pentru ea, incurajeazo fara ca sa ii faci rau in ascuns.cautati o iubita si tu, numai tinji dupa cai verzi pe pereti.vati despartit in urma unei decizii, deci trezeste-te la realitate.cu cit suferi mai mult cu atit mai rau si exista studii care spun ca 5 la suta din vcei care cad in melancolie se sinucid. nu vei ajunge acolo, dar daca ramai in situatia asta iti sinucizi sansa de a gasi o multime de foto modele cu care sa fii fericit.ma gasesti pe mesenger : just_me_forever11

| Teo a răspuns:

Parerea mea este sa nu fugi ci sa fi indiferent cu ea sau fata de ea pentru ca indiferenta doare cel mai tare.
Chiar daca iti este greu sa faci asta incearca si ai sa vezi ca o sa-ti fie mai bine.

| Optimus7 a răspuns:

Nu ma simt prea bine daca inca mai am sentiment pentru ea dar incerc sa ma comport normal, relaxat si asa nu ii dau motive ca sunt un nesimtit.

| olinka_1152 a răspuns:

Salut,da, daca inca pastrezi acest sentiment,,e si normal sa te doara,,dar incearca sa nu iti dai pe fata sa fii mai indiferent,,stiu ca e greu dar incearca,,eforturi,,, poate incerci sa esi cu alta fata,, sa te amuzi sa nu te lasi dominat,. chiar daca e greu.

| IrenneDrt a răspuns:

Treci peste cat ar fi de greu. timpul le rezolva pe toate si nimeni nu are dreptul de a te face sa te inchizi in tine si sa simti ca lumea s-a sfarsit. Candva o sa regreti aceasta perioada cand plangeai cu zilele. Nu te mai uita int trecut, asa a fost sa fie, fiecare relatie are un sfarsit, pentru tine dureros. Nimeni nu iti plange de mila sa suferi n halu asta, cu atat mai putin el. Nu merita persoana pentru care te chinui atat. Aratai ca viata e fumoasa si fara el ca poti sa zambesti si ca departirea voastra tea facutmai puternica, nu mai sensibilawinking Asculta bine ce iti spun, si gandeste-te de 10 ori inainte sa plangi. Poate ce iti spun acum, crzi ca sunt vorbe goale ce le spune toata lumea. nu, sunt trairi pe care le-am avut si eu si peste care am trecut, cu greu, singura m`am indrumat spre ce e mai in avantajul meu sa facwinking
Eu zic ca te opresti 2 minute si sa te gandesti:" Eu pentru cine plan de fapt?" pentru un om caruia nu ii pasa si si-a refacut viata? NU MERITA e putin spus.
De fiecare data cand iti vne sa plangi gandeste-te la o petrecere sau la ceva care iti place mult de tot. Aratale oamenilor partea frumoasa a vieti tale, nu ii lasa sa afle defap ce e in sufltul tau, macar atat. Pentru ca dupa ce vei trece peste oamenii vor zice: a trecut peste, e fata desteapta si si-a vazut de treaba nu a plans dupa ala care dupa ea a mai fost cu inca 10winking

| affoh a răspuns:

Pai banuiesc ca ce simti tu, simt si ceilalti aflati in aceeasi situatie: suferinta... dorinta de a evita, de a uita, etc. Imi pare rau pentru tine. Incearca sa ii spui ce simti, nu stiu, e ceva delicat, personal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doare, evident, dar este un fel de durere "liniștită", resemnată într-un fel. Ca să zic altfel, am senzația ceea când ți-e dor, vrei să îmbrățisezi persoana dată, dar deja ai acceptat faptul că nu e posibil și nu mai speri la nimic (imediat ce dispare speranța, dispare și suferința acută). Te uiți cu nostalgie la ea și rămâi nemișcat, atât în spațiu, cât și în trăiri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regrete tardive pentru ceea ce as fi putut fi si n-am fost. iata ce as spune in gind;-Bai ce prost am fost...In loc sa-i dau batai de suflet ii ofeream romantism ieftin.

| Florinn11 a răspuns:

Te sfatuiesc sa procedezi ca tipu din reclama :))
http://www.youtube.com/watch?v=H-0gKT7nab4

| bulax4u a răspuns:

Un sentiment de ciuda, de ura poate, furie, nedreptate si demoralizare!
Este destul de trista situatiasad
Pentru a te ajuta sa treci peste contacteaza un psiholog, poate chiar pe cel de la scoala!