| Luka杀手的女孩 a întrebat:

Ciao, daca ati gresit o data la un profesor si v-a scris pe caiet cu rosu si trebuie sa ii aratati unuia dintre parintii neaparat, ce i-ati spuna ca sa nu va certe sau sa va bata(ceva de genul).
E URGENT!
cel mai bun raspuns primeste fundita+2 voturi!

42 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

A facut un coleg o gluma proasta.winking

| persseuss a răspuns:

Adevarul

| MoneyMoney a răspuns:

Este destul de incompetent profesorul şi-a testat pixul roşu pe caietul meu!

| Luka杀手的女孩 explică (pentru persseuss):

Pai ii spui adevarul, dar cu ce cuvinte mai calduroase ca sa nu te certe foarte tare si ca sa nu iti mai tina morala.

| superdorex a răspuns:

Adevarul! Va aprecia asta, ca daca va afla dupa ar fi mai rau si ca i-ai mintit nu? Eu cred ca adevarul te va scuti de multe, se va lasa cu morala si vei promite ca nu se va intampla si ca a fost un accident! pa. iti tin pumnii!

| Luka杀手的女孩 explică (pentru MoneyMoney):

Ca mar si crede daca mar crede ar fi bine.dar mi-a scris ca nu is atenta, obrazinica si ca nu stie ce e cu mine asa daca il testa imi mazgalea caietul

| Luka杀手的女孩 explică (pentru superdorex):

Pai inca nu au aflat deci nu am mintit.

| persseuss a răspuns (pentru Luka杀手的女孩):

Am gresit, nu am fost indeajuns de atent, e omeneste sa gresim,
eventual faci si fata asta : http://www.youtube.com/watch?v=7LbumSMoQK8
iti doresc succes

| Luka杀手的女孩 explică (pentru persseuss):

Pai oricum ultima oara cand m-a certat a zis ca daca mai fac ceva rau ma scoate afara din casa si e in stare crede-ma.broken heart

| poateEU a răspuns:

O varianta testata (de 9 ori) i dai de preferat mamei tale un mic cadou, inainte sa i spui, asa ca nu va di nici foarte tare suparata, dar niciii... cam mediu, bine acum depinde si de ce tia scris profesorul pe caiet

| Luka杀手的女孩 explică (pentru poateEU):

Mi-a scris: "vorbesc neintrebata si este obraznica.nu stiu ce se intampla cu ea in ultima vreme!"

| superdorex a răspuns (pentru Luka杀手的女孩):

Pai de aceea ti-am recomandat sa le zici adevarul! Sai iei cu mama te iubesc mult, mult dar daca iti zic ceva maierti? o iei si tu ca pisicuta...eu te-as fi iertat sa stii daca mi-ai fi zis adevarul!

Pai o sa le zic da nu o sa mearga gen te iubesc dar daca iti zic ceva ma ierti nu? pai atunci mai rau o face

| Luka杀手的女孩 explică:

A si doamna aia e cam nebuna

| zdrangoi a răspuns (pentru Luka杀手的女孩):

Eu am glumit cu raspunsul.
vad ca esti destul de stresata.
daca sasa stau lucrurile si nu esti la prima abatere, nu-i poti spune ca a fost un accident sau ca a fost doar o intamplare.
trebuie sa-ti iei inima-n dinti si sa-i spui adevarul cu orice risc.
important ar fi daca ai incerca sa te si corectezi in viitor si sa nu mai faci. shame on you

| Luka杀手的女孩 explică (pentru zdrangoi):

Pai...oricum ma cam uraste pe mine doamna aia si abia mi-a facut o observatie anul asta si m-a si certa, ca pe atii colegi i-a certat de nu stiu cate ori si nu le-a zis nimic

| persseuss a răspuns:

O intrebi asa "mama ce se intampla cu mine in ultimul timp"?
si ea o sa raspunda"nu stiu"
si atunci ii zici:""pai nici prof mea nu stie"
o sa int "de ce?
atunci ii arati caietul
glumeam tongue stai lin ca o sa se rezolve

| danyela_7432 a răspuns:

Adevarul

Hai mai ca nu e chiar asa de rau, nu e ca ai luat o nota rea ceva...le zici ca erai suparata ca te certasesi cu prietena ta si ca ai reactionat fata de cine nu trebuia, ca ai si tu personalitate...si ca nu o sa se mai intample!

| zdrangoi a răspuns (pentru Luka杀手的女孩):

Atunci cu atat mai mult fa un efort si si abtine-te la orele ei.
e asa greu?
hai ca reusesti!

Pai mi-a scazut si nota la purtare ca de la 10 mi-s scazut la 4 si pe parintii mei toata scoala ii stie pentru ca ei merg peste tot cu directoarele, cu invatatori/invatatoare deci vai de mine daca afla

Naspa, eu cred ca trebuie in primul rand sa te duci sa vb cu profesoara asta, ea trebuie sa te ierte, sa-i zici ca o sa te schimbi, sa iti dea o sansa sa-i dovedesti, ca vrei si tu sarbatori fericite...deci intai incepe cu ea da? apoi vezi ce rezolvi si cu parintii!

Pai i-am zis sa ma ierte ca nu mai fac si ca de sfantul andrei e ziua mea si vreau sa mi-a fac si sa stau alaturi de prieteni, dar a zis ca daca mai zic asa imi face ceva mai rau

| vanessa98 a răspuns:

Pai rupi foaia din caiet

| ImiDaiFunditza a răspuns:

Hey! cei de mai jos au dreptate, dar totusi tu ce ai facut de profa aceea nesuferita nu vrea sa te ierte?! raised eyebrows

| Luka杀手的女孩 explică (pentru vanessa98):

Pai nu ca o sa ma intrebe daca a semnat (ca trebuie sa semneze ca a aflat)si dupa ii suna si le spune

| Luka杀手的女孩 explică (pentru ImiDaiFunditza):

Pai mi-a scris asa:"vorbesc neintrebata si este obraznica.nu stiu ce se intampla cu ea in ultima vreme!"
si ca ne-a intrebat daca vrem sa ne dea test si eu am zis "da!"

Ok, am inteles...dar tie de ce ti-a scris aia pe caiet? Tu ce vina ai de ti-a scris acele cuvinte pe caiet? Cu ce ai gresit? Ce ai facut?

| Luka杀手的女孩 explică (pentru ImiDaiFunditza):

Pai ne-a intrebat daca vrem sa ne dea test ca vorbeam unii si asa mi-a scris
]

E ciudat pentru ca doar pentru atat lucru iiti face atat scandal.Si tu erai o eleva model deci nu pot sa inteleg de ce s-a legat numai de tine daca colegii tai se comporta si mai urat cu ea.