| Luka杀手的女孩 a întrebat:

Ciao, daca ati gresit o data la un profesor si v-a scris pe caiet cu rosu si trebuie sa ii aratati unuia dintre parintii neaparat, ce i-ati spuna ca sa nu va certe sau sa va bata(ceva de genul).
E URGENT!
cel mai bun raspuns primeste fundita+2 voturi!

42 răspunsuri:
| vanessa98 a răspuns (pentru Luka杀手的女孩):

Atunci zi mamei tale intr-un moment mai ocupat (cand are multa treaba de facut) sa-ti semneze pentru.ca atunci nu mai citeste ea totul si te-ai scos.(si eu faceam asa)

| Luka杀手的女孩 explică (pentru ImiDaiFunditza):

Pai nu prea ma place

| Luka杀手的女孩 explică (pentru vanessa98):

Nu ca tot citeste

| superdorex a răspuns (pentru Luka杀手的女孩):

Hai mai dar ce i-ai facut la asta?! i-ai violat baiatul? surprise

| Luka杀手的女孩 explică (pentru superdorex):

Nu doamne fereste

| superdorex a răspuns (pentru Luka杀手的女孩):

Pai sa iti doreasca RAUL in asemenea mod, e incredibil!

| Luka杀手的女孩 explică (pentru superdorex):

Ceva de genul, dar ma uraste pentru ca invat mai bine decat fata pe careo place foasrte mult

| Luka杀手的女孩 explică:

Gata stiu cum fac ca sa nu afle deci nu o sa mai certe:dau foc la casa

| SimonaAdina a răspuns:

Nu am mai intalnim niste parintii de genul asta.Adica doar pentru o simpla greseala sa isi bata copilul. Orce copil greseste, din greseli invata.Stiu ca iti vor binele si vor sa inveti bine ca sa ai o cariera buna, dar asta nu inseamna ca vei avea doar note de 10 si nu vei gresi niciodata, nu exista un astfel de elev. Poti sa rupi acea foaie din caiet si sa rescri corect cu creionul si asa nu o sa-si dea seama.Nu este prea bine sa minti, dar altadata spune-le parintilor tai ca esti un copil nu un robot, si ca daca ai facut o simpla greseala nu ramai repetent. Spunele ca din greseli invata copii.Si mai ales ca nu exista copil care sa nu ia o nota proasta sau sa greseasca.Ai grija de tine. Apropo cati ani ai?

| BlancaFantasma a răspuns:

Banuiesc ca trebuie sa semneze parintiilaughing pai falsifica si tu semnatura nu esti prima, nici ultima.sau pur si simplu ii zici la prof ca ai aratat parintilor.apropo.esti in I-IV? ca nu vad ce e cu chestiile astea puerile.

| Wehrmacht a răspuns:

Noua ne cere semnatura cea ce e bine.Sunt nr 1 la copiat si falsificat semnaturi in clasa aia.Cred ca ma numar printre primii 3 pe scl la copiat.

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Exact asa zici: Mama tu stii cat de mult te iubesc? Te iubesc foarte mult. Aa da vroiam sa iti spun ca azi am luat un 4.