Ceva de genul, dar ma uraste pentru ca invat mai bine decat fata pe careo place foasrte mult
Nu am mai intalnim niste parintii de genul asta.Adica doar pentru o simpla greseala sa isi bata copilul. Orce copil greseste, din greseli invata.Stiu ca iti vor binele si vor sa inveti bine ca sa ai o cariera buna, dar asta nu inseamna ca vei avea doar note de 10 si nu vei gresi niciodata, nu exista un astfel de elev. Poti sa rupi acea foaie din caiet si sa rescri corect cu creionul si asa nu o sa-si dea seama.Nu este prea bine sa minti, dar altadata spune-le parintilor tai ca esti un copil nu un robot, si ca daca ai facut o simpla greseala nu ramai repetent. Spunele ca din greseli invata copii.Si mai ales ca nu exista copil care sa nu ia o nota proasta sau sa greseasca.Ai grija de tine. Apropo cati ani ai?
Banuiesc ca trebuie sa semneze parintii pai falsifica si tu semnatura nu esti prima, nici ultima.sau pur si simplu ii zici la prof ca ai aratat parintilor.apropo.esti in I-IV? ca nu vad ce e cu chestiile astea puerile.
Noua ne cere semnatura cea ce e bine.Sunt nr 1 la copiat si falsificat semnaturi in clasa aia.Cred ca ma numar printre primii 3 pe scl la copiat.
Exact asa zici: Mama tu stii cat de mult te iubesc? Te iubesc foarte mult. Aa da vroiam sa iti spun ca azi am luat un 4.