In cazul unei relatii neserioase dintre un baptist si o ortodoxa, biserica baptista nu accepta aceasta legatura.
Am prieteni de religia aceasta, in principiu la casatorie fata trebuie sa fie virgina, deci este exclus ca sa intretii relatii sexuale pana la casatorie. Mai auzeam ca nu au voie sa se sarute pe gura dar bine-nteles ca nu tin cont toti de asta, totusi e prea mult. Nu ai voie sa bei alcool, sa fumezi, sa dansezi. Muzica sa asculti dar doar bisericeasca, trebuie sa mergi frecvent la biserica, sa te rogi de mai multe ori pe zi. Si nu in ultimul rand, nu ai voie sa injuri.
Din ceea ce ai spus mai sus reiese ca e bine sa consumi alcool, sa curvesti si sa iti distrugi plamanii cu tigari.
O persoana care nu stie exact despre ce e vorba ar trebui sa isi tina parerea pentru sine ca sa nu induca in eroare si pe altii.
O zi buna.
Fiecare face ce vrea cu viata lui, daca vrea sa bea alcool bea, daca vrea sa fumeze, fumeaza si daca vrea sa intretina relatii sexuale, intretine PUNCT.
Si sa inteleg ca in opinia ta celelalte religii sunt de acord cu asta?
Nici nu vrei multe
Prietenul meu este de religia asta si asculta muzica rock, a fumat, danseaza cum vrea si cand vrea, si ma asarut cu el pe guras.Nu e nici o problema, se comporta ca unul de religie ortodoxa.
Aici este vorba despre o relatie baptista-ortodoxa nu una baptista in intregime.
Apropo prietenul tau poate frecventeaza biserica baptista, dar asta nu inseamna ca e baptist.
Un baptist nu se lasa influentat de cei din jur, iar prietenul tau face asta.
Relatiile intre baptisti se bazeaza foarte mult pe incredere si respect.
Niciunul dintre parteneri nu are voie sa intretina relatii sexuale ( regula aceasta s-ar aplica la toate religiile).
Sincera sa fiu as putea sa vorbesc aici toata ziua despre asta, dar nu am timp asa ca daca mai ai alte intrebari legate de baptisti, lasa-mi un mesaj si o sa-ti raspund cu cea mai mare placere.
PS: sunt baptista
Si daca un baiat baptist si o fata ortodoxa se indragostesc, ar fi posibila o relatie intre cei doi, judecand din punct de vedere religios?
Relatia dintre un baptist si o ortodoxa ar fi posibila doar daca ea ar vrea sa isi schimbe religia, ma refer la o relatie serioasa care ar putea duce la casatorie.
Si daca nu e vorba de o relatie asa serioasa?
In cazul unei relatii neserioase dintre un baptist si o ortodoxa, biserica baptista nu accepta aceasta legatura.