"Eu zic ca ofer doar respect si iubire."
Cuvantul cheie e "doar". In plus, ceea ce crezi tu ca e respect si iubire, poate nu e ceea ce inseamna cu adevarat astea. E doar perceptia ta personala despre ele. Stiu destui care ofera "respect si iubire" in mintea lor, dar de fapt ceea ce cred ei ca inseamna astea nu are nici o legatura cu ceea ce inteleg ceilalti despre asta.
Să socializezi. Să nu pari ciudat, nici disperat și să nu i te plângi încă de la început despre câte eșecuri ai avut până acum. Chiar dacă ai avut, nu trebuie să știe asta nimănui nu-i plac oamenii de genul.
Observ si eu aceasta chestie. De obicei sunt un bun ascultator. Depinde cat de mult ma apreciaza persoana cu care vorbesc.
Exista asa ceva? multe pretenti pentru secolul 21, fetele din ziua de azi multe se vand ca obiecte sexuale pe banii sau le place sa isi bata joc de tine, in orice caz mult noroc sa gasesti una asa
Sunt, sunt.
Stiu asta, si eu la prieteni am doua fete sincere, serioase dar au iubit
Așa și eu am 2 prietene una cântăreața care este domeniul meu și cealaltă jurista. Amândouă sunt libere dar nu mă vor că iubit aparent.
Poate ca nu le atrage fizicul tau, asta e
M-am saturat de sarut mana in fiecare duminica.
80+
N-ai mai fost demult pe la biserica, asa-i?
Acum se merge de la 5-10 ani la biserica si cel putin jumatate din "babe" sunt adolescente si fete de maritat.
Unde vrei sa ne vedem? Ce cult practici?
Da-ti permiti sa vii pana la mine, ne vedem, cum sa nu...dar trebuie sa schimbi vreo 3 avioane si sa strabati 20.000 km... si te duc eu la biserica crestin-ortodoxa din Sydney.
Dupa cum vezi nu apartin de nici un cult, sunt doar crestin ortodoxa ca majoritatea romanilor.
Mi-e greu sa cred ca vei gasi. Pentru asta trebuie sa ai si tu ce oferi. Iar in momentul in care vii si pui astfel de intrebari e clar ca nu prea ai ce oferi. Cei care au nu ajung sa puna astfel de intrebari.
Am casă, mașina, lovele, respect, iubesc femeia la nebunie și o respect la fel de mult. Acum sunt plecat în turul Europei mai am o luna. Și aș vrea că respectiva sa o găsesc acasă.
Eu zic ca ofer doar respect si iubire. Daca nu e ceva pentru tine atunci clar nu ofer nimic.
Daca prin a respecta dorintele, cuvantul, spatiul personal, deciziile nu inseamna respect atunci nu, ofer respect.
Daca prin a iubi persoana sa cu fiecare defect/atu al sau a stii ce inseamna sa iubesti sa oferi tot ce se poate mai bun inseamna ca nu, nu iubesc.
"Eu zic ca ofer doar respect si iubire."
Cuvantul cheie e "doar". In plus, ceea ce crezi tu ca e respect si iubire, poate nu e ceea ce inseamna cu adevarat astea. E doar perceptia ta personala despre ele. Stiu destui care ofera "respect si iubire" in mintea lor, dar de fapt ceea ce cred ei ca inseamna astea nu are nici o legatura cu ceea ce inteleg ceilalti despre asta.
Cauta-ti sufletul pereche si atat!
Intelegere, armonie, sprijin si dragoste...
Parerea mea...
Caută.
Te asigur că ele încă există. Doar explorează, cunoaște oameni și sigur o să dai peste cineva pe placul tău. Nu va fi „sfântă" (adică total lipsită de defecte), dar vei găsi o fată peste ale cărei imperfecțiuni vei vrea și putea să treci. Asigură-te doar că o meriți.
Baftă. ^^
Explorez toata Europa in acest moment. Nici eu nu sunt lipsit de defecte. Doar ca doresc o femeie care sa ma iubeasca si sa ma respecte. Imediat ce afla ce masina am si cati bani situatia se schimba.
Dar astfel de baieti mai exista?! ca eu n-am intalnit - inca. Fete astfel mai sunt, dar le poti numara pe degete.
Eu sunt unul.
Cu siguranta vei da peste persoana pe care ti-o doresti, dar doar prin cunoastere, socializare, comunicare etc. Din cer nu pica nimic
Nu am gasit nici acum. Nu doreste sa ma cunoasca nimeni?
Doresti sa socializam, sa ne cunoastem? Poate iesim la o cadea daca vin in Romania?
Buna,exista si in acest secol aceasta fata care ti-o doresti,(nu te lua dupa RAY27TM) dar cand vei gasi aceasta fata, vei sti singur ca ea este jumatatea ta!
Crezi tu? Spune unde și acum merg acolo. Te caracterizează ce caut eu? Zimi unde să vin.