| 1onurReal1 a întrebat:

Cum este posibil? încă să mai existe! și în 2025! Astfel de Afaceri! Sânt astea? "tradiți"! "obiceiurile culturale" Le face copiilor! ăstora un "bine"! Astfel! de "părinți" ceși vând! Ficele minore! 12 ani maxim 15 ani! Altor Bărbați! Adulți în toată firea! Ce "inimă" de tată să ai! Ce inimă de "mamă" să ai! Ce inimă de părinți au ăștia! Când își dau ficele lor! Minore! Pe mâinile altor Bărbați!

Le dau ca pe niște oi! Să ajungă exploatate! De Bărbații Adulți! Fără să-le pese de viața acelor fete minore! la acea vârstă de 14 ani, ce să știe! Ce să înțeleagă, un copii de măritat! Când ia ar trebui să fie la Șchoală! Lângă colegii ei de clasă! să iasă la tablă și să rezolve ce le predau profesorii! Acelor copii! Dar ia în loc să-și țină geanta cu temele de acasă, ajunge la o vârstă atât de fragilă! Să-și asume obligatoriu! prin abuz! și forțată! să-și, asume tot restul vieții ei! sarcinile, responsabilitățile, grijile, fricile, temerile, greutățile, unei femei mature! Ia nu mai are dreptul să copilărească, iau furat dreptul la o viață normală, și-au bătut joc de inima ei sufletul ei, sentimentele ei reale! Iau furat toate visele! care ea le avea, iau furat dreptul ei la o viață normală! Nu să ajungă! exploatată! să ajungă să facă copii, fără consimțământul ei fără dreptul ei, și cu forța sau întâmplat toate în viața acelei copile! minore! Nevinovată!

Cum am ajuns în halul ăsta de grav! ca societate!, în care fetele minore! sunt vândute ca pe oi! de propriii lor părinți! și forțate să devină soții! și Mame! când ar trebui să fie protejate!, iubite! Cu Adevârat! și lăsate să copilărească! Vor plăti astfel de "părinți" vreodată toate dezumanizările lor! Față de copii lor nevinovați! Va lua legea! măsurile reale Adevârate asupra, la astfel de "oamenii" ceși exploatează copii fac Afaceri! cu viața lor libertatea lor dreptul lor de viață! Vor înfrunta vreodată pușcăria astfel de "părinți"!

Cum am putea să oprim o dată pentru tot deauna Afacerile! Astea! Să nu mai ajungă minorele, Vândute!, Exploatate! Abuzate, Maltratate!

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Lege există: Între 7 și 14 ani de închisoare pentru întreținerea de relații sexuale cu minori sub 16 ani.
Ce zici tu se petrece în comunitatea rromă și pe la pocăiți.

10 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Mama in ce hal scrii, nici nu pot sa citesc!

| 1onurReal1 explică (pentru gabicoo):

Ai mare dreptate cu Adevârat și real Maestre gabico!

Din foarte păcate este Adevârat! și real! Cel mai rău este, că nimeni nu se opune să-le salveze cu Adevârat și se închide ochii vrând cu intenți la toate, dezumanizările astea! Pentru niște banii, Afaceri, înțelegeri de "ale lor" da viața acelor copii sânt la mijloc! Iar iei mănâncă bea se distrează când un copil urmează să devină Mamă cu forța și prin abuzare! Exploatată! la nunta unui copil!

Dumnezeul îmi este martor! și Isus Hristos! Dacă mint cu ceva mâine să nu mă mai trezesc din somn! Mă doare cu Adevârat inima! Numai cănd mă gând doar! Știu! și cazuri reale! Pe sume marii de banii! Tot o minoră era la mijloc au măritato cu forța, ia nu vroai plângea urla da tot au dat-o! Jeguri fără inimă reală! copilul ăla ajunge să stea lângă un Bărbat în toată firea! Tot restul vieții ei! și absolut nimerit nu-i trage la răspundere pe nici unul singur dintre ei Maestre! E grav! E grav rău rău de tot! E prea multă dezumanizare pe lumea asta, săte joci cu viața unui copil! nevinovată în halul ăsta!

| 1onurReal1 explică (pentru gabicoo):

Eu pe așa "părinți" Iași pune într-o celulă! Unde sânt cei mai mari Pedofili! Abuzatori! să vadă și ei să simtă și ei ce însemnă! un sfert! din tot ce va fi obligată nevoită să suporte acea fată minoră!

| darrio2007 a răspuns:

E jalnică gramatica ta. Subiectul te depășește.

| 1onurReal1 explică (pentru darrio2007):

Dacă mă "depășea" nu aveam curajul să pun întrebarea! Eu sunt un om conștient! iar la astfel de cazuri! Reale Nu-ți trebuie "premiul Nobel " să-ți dai seama, cum stă treaba în unele situații! și cazuri Adevârate!

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este normal ca fetele să fie vândute ca oile.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru TimberWolf):

Dacă ești analfabet funcțional normal că nu ști să citești și să înțelegi ce scrie!

| 1onurReal1 explică (pentru ValentinMihai78):

Vă rog foarte! Frumos! ( să nu ne certăm! Chiar nu-și are rostul săne contrazicem la toate!

Eu îi respect cu Adevărat! opinia lui personală și răspunsul său! Așa a simți el nevoia să-și facă simțită prezența nu-i vina lui! Cu toți avem greșeli cu toți suntem oamenii! este normal să vină orice om cu o părere! Cu o opinie diferită! Sau un răspuns pe care nu coincide! cu întrebarea sau răspunsul meu! persoanal!

Nu suntem roboți! Suntem oamenii reali avem tot dreptul să greșim involuntar și fără intenția noastră reală!

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru 1onurReal1):

Stai liniștit, că nu mă cert, dar deja sunt sătul de astfel de persoane care nu au habar de subiect, dar simt nevoia să jignească! Nu știi, nu scrie nimic!

| 1onurReal1 explică (pentru ValentinMihai78):

Ai dreptate cu Adevârat și real Maestre! ValentinMihai78! dar nu avem decât obiligația! pe care tatăl nostru ceresc! Dumnezeul happy și Isus Hristos! happy Ne-o cere so îndeplinim! și aceia de ai înțelege pe ceilalți! în toată ființa omenească! Dacă contrazicem răul cu răutate! aroganța cu aroganță, nesimțirea cu nesimțire, dușmănia cu dușmănie, și facem pe "ințelegeți" uni cu ceilalți! Mai departe decât suntem azi ca oamenii și popor nu vom ajunge! Schimbarea reală și Adevărată vine prin sacrificii! și multă îndurare! Dacă vrem săi ajută și pe ceilalți să înțeleagă cu Adevârat și real în lumea în care Supraviețuim! cum putem fiecare dintre noi! Trebuie! să îngăduim ce Isus Hristos!happy ne cere! Ne imploră să facem! Să fim alături unui de ceilalți cu Adevârat și real săne înțelegem! Uni pe ceilalți săne susținem Uni pe ceilalți să avem inima bună! milostivă! Sufletul smeriți! intenția fără răutate și obraznicie!

Crezi că eu n-am ce zicehappy Nici nu vreau să intru în așa păcate! Nici nu vreau să am de aface cu așa păcate! Frica! mea reală teama mea Adevărată este să nu ajungă în halul atât de grav! încât să judec Adevărul și realitatea ne dreptate unor oamenii nevinovați! La restul! Să-le dea Dumnezeul și Isus Hristoshappy după inima sufletul intenția fiecăruia dintre noi! în viață asta!