Din coltul stanga sus al paginii (dreapta ta), vezi sectiunea 'contact'. Ii scrii ralucai, adminul siteului si o rogi sa ti-l stearga, daca se poate. Userii nu au aceasta posibilitate. Poti sa nu mai intri, insa, si lumea o sa te uite. Intrebarile nu se pot sterge.
Cine te-a suparat chiar asa de rau ca sa vrei sa stergi chiar si intrebarile pe care le-ai pus, la care o serie de oameni, de buna credinta ti-au dat raspuns. Inteleg ca te-ai suparat de TPU ( insa nu stiu care ar fi motivele), dar cu noi cei ce ti-am raspuns ce ai de impartit?
Ti s-a raspuns ca intrebarile nu le poti sterge, dar tu ca membru TPU poti sa renunti, insa te sfatuiesc ca, inainte de a lua aceasta hotarare sa te mai gandesti, pentru ca aici chiar sunt oameni care vor binele la toata lumea, asa ca de ce ai vrea sa te lipsesti de niste prieteni virtuali, care pot doar sa te ajute nu sa te incurce. Daca ai avut un conflict cu cineva anume, clarifica problema cu acea persoana. Daca te-ai plictisit, pentru o perioada fa o pauza si revin-o atunci cand te simti in stare sa fii iarasi utila altora sau cand mai ai ceva de clarificat, punand intrebarile ce te preocupa. Eu iti doresc sa faci ce este mai bine atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau.
Sa ii trimiti un e-mail administratorului site-ului, uita-te te rog in partea de jos a site-ului si vezi ce este scris la Contact.Trimite-i un e-mail si vezi, care este procedura, pacat ca vrei sa iti sterzi contul... e un site care ajuta oamenii... dar decizia iti apartine, dupa cum e si firesc.