Bună.
Sentimentele nu sunt împărțite reciproc, unul iubește iar altul nu-i pasă!
Pa, pa.
Se poate, in cazul in care persoana care primeste toate acestea nu e interesata de o eventuala relatie cu cealalta sau in cazul in care e in acea relatie, dar nu exista sentimente reciproce.
Buna.Ceea ce ai zis tu inseamna, ca acea persoana este profitoare.Eu tocmai citesc o carte "Cand prietenii te ranesc"(de Jan Yager). Acea persoana care este o profitoare si care iti este alaturi doar cand iti este bine, se numeste pseudoprieten(=falsele prietenii). Prietenul care te lasa la greu este cel mai des tip de prieten distructiv sau nociv.El este o persoana care ramane alaturi de tine doar cand iti merge bine, dar care dispare, atunci cand lucrurile se complica.
Acum sa discutam despre problema intrebarii tale.Acea persoana este un individ lipsit de scrupule si o de nesimtire curata.Dar nu sunt in masura sa judec un om, ci Dumnezeu este...Continuam...Stiu doua proverbe care se potrivesc oamenilor profitori: "Nici atunci cand la poarta fiecaruia va curge o fantana de argint, oamenii nu vor inceta sa aiba nevoie unii de altii." si "Oamenii sunt orbi cand este vorba de propriile lor interese."Este adevarat! Scuze ca ma abat de la subiect(intrebarea ta) pentru a doua si ultima oara.
Deci legat de dragostea falsa.Aceea persoana care sta cu cealalta doar pentru ca ii face toate poftele si ca ii este un "rob", este orbita de demoni si ratacita spre calea de iluminare.Cel mai bine sa scapi de astfel de oameni este sa pleci de langa ei si sa nu iti fie mila de ei, fiindca lor nu le-au fost mila de tine cand ai avut probleme.
Sper ca am justificat bine raspunsul la intrebarea ta si ca sper ca tu sa nu cazi in randul profitorilor sau cei de care se profita.O zi buna.
Imi dai o funda?
Sunt multe fete profitoare si insensibile in lumea asta care se gandesc numai la bani si placeri materiale, dar si multi baieti naivi care le iubesc si le fac toate poftele din pacate.
Cea despre care zici nu e o persoana, ci doar un animal ce traieste de pe urma altuia.Gen :o pisica.Nesuferita, rece, rea si totusi unii o tin in casa si au grija de ea...nu-i inteleg
Daca persoana e materialista si nu are suflet ii este usor, profitor.
Fundita? .
anonim_4396 întreabă: