| GritometAy568 a întrebat:

Cum pot găsi cartea "Ce să faci, ce să spui și ce să scrii pentru a aduce înapoi pe cineva care te-a părăsit" de Beatrice Baiu?
Salutare tuturor!

Am auzit de cartea asta "Ce să faci, ce să spui și ce să scrii pentru a aduce înapoi pe cineva care te-a părăsit" de Beatrice Baiu (plus celelalte: "Ce să scrii după No Contact", "Reușește Azi", și "Ghidul de supraviețuire după despărțire") și sincer, sunt super curios cum aș putea pune mâna pe ele; că deși sunt tentat să le cumpăr, nu prea sunt sigur ca vreau să dau bani pe ele acum... Așa că mă întrebam, există vreo variantă pe undeva prin care pot face rost de ele? Poate cineva să îmi dea un tip sau link unde să le găsesc?

Mersi!

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ai căutat dacă există pe internet în format PDF?

| CiocSimion134 a răspuns (pentru gabicoo):

Da și asta e o opțiune bună, dar la care nu m-am gândit.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Mai bine banii aia ii bei si esti mai castigat.

| CiocSimion134 a răspuns:

Salut! Te-ai putea legitima la una dintre bibliotecile orasului tău ca sa-ti creeze un abonament permanent, sau dacă locuiești într-o zona rurala, la una dintr-un oraș apropiat de comuna ta, cu toate ca știu faptul ca mai sunt unele comune care au și propriile lor biblioteci, ai putea încerca și la alea. O alta varianta alternativa ar fi sa-ti întrebi rudele sau prietenii dacă dețin aceste carti. I-ai putea îndemna sa-si întrebe la rândul lor cunoștințele despre aceste opere. Iar o alta opțiune, ca să cheltui mai puțin bani, este sa mergi la un anticariat. Mult succes!