anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum sa cuceresc un baiat?

Răspuns Câştigător
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Incearca sa fii mai mult timp prin preajma lui, afla ce ii place sa faca si apoi gaseste-ti pasiuni comune cu ale lui.

33 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Cu grija, cu perseverenta, cu atentie sa nu ai mai tarziu dezamagiri.

| deutza_9965 a răspuns:

pur si simplu sa fi tu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Ma numesc Cristina si am aproape 16 ani. Iubesc un baiat mai mic cu un an decat mine. Nu stiu cum sa procedez ca sa-l cuceresc deoarece eu nu am mai avut prieten niciodata. Acum 2 saptamani am fost la o petrecere la care era si el. La inceput nici nu m-a salutat, dar apoi a venit la mine si nu ma mai lasat sa plec acasa. Dar nu s-a intamplat nimic(muream de nerabdare sa ma sarute insa nu a facut-o). Peste cateva zile am facut rost de numarul lui de telefon si i-am trimis un mesaj in care l-am invitat la un suc. El mi-a trimis altul in care scria ca el este deja intr-un local. Eu am o colega, care este si cea mai buna prietena a mea, care a fost prietena lui anul trecut. Ea stia si atunci ca mie imi place de el insa nu i-a pasat si a acceptat sa fie prietena lui. Eu am suferit foarte mult atunci, dar nu i-am aratat colegei mele acest lucru. Ea si acum il iubeste, si as vrea sa-i las cale libera cu el insa nu pot face acest lucru deoarece am renuntat o data la el si m-a durut enorm...asa ca nu sunt dispusa sa il pierd pentru a-2a oara.Aceasta colega i-a trimis mesaj de pe telefonul ei unde suntem dar s-a semnat cu numele meu. Eu nu ma asteptam sa vina insa a venit si s-a asezat langa mine. Nu a stat mult si s-a intors in localul in care era prima data. Apoi am mers si noi acolo dar era cu o alta fata cu care a mai stat mai demult. Ea are prieten insa a fost cu el la suc. Nu s-au sarutat...se comportau ca si amicii.Noi am stat la o masa paralela cu masa lor si se uita la noi. Cand am plecat a zis: "fetele plecati deja?" Colega mea are prieten dar sunt sigura ca s-ar desparti de el ca sa stea din nou cu fostul. Eu am id lui de messenger si intru pe el... dar el nu intra pe mine. Acum nu are prietena si as vrea sa fiu prietena lui. Cum sa fac ca sa-l cuceresc? Mentionez ca nu este o obsesie ci e dragoste. Il iubesc si as vrea sa fiu prietena lui, dar nu stiu daca si el vrea acest lucru. Voi ce credeti? Totodata as vrea sa-i marturisesc acest lucru dar sunt cam timida. El nu este timid, si mi-e frica ca daca o sa-i spun o sa ma refuze si dupa aceaa o sa fiu deceptionata. Va rog sa ma sfatuti ce as putea face. Multumesc!
P. S: Urata nu sunt insa sunt mai mica de statura(nici el nu e chiar asa de inalt... putin mai inalt decat mine). Oare sa fie aceasta cauza? :-s

| gina93 a răspuns:

Buna! am aproape 16 ani si nu am avut niciodata prieten.anul trecut mi-a placut un baiat, si i-am marturisit unei colege(cea mai buna prietena a mea). intr-o seara ea fost intr-un club si era si el; ea a flirtat cu el si au devenit iubiti.atunci eu m`am suparat, insa nu i-am aratat ei ca sunt suparata, am intelessad. daca am vazut ca relatia lor tine, am incercat sa il uit si sa ma gandesc la alti baieti si am reusit. insa relatia lor s-a terminat. apoi eu nu m`am mai gandit la el...desi cand il vedeam inroseambig grin. a trecut un an de atunci...acum 2 saptamani am fost la o petrecre la care era si el invitat, la incput nici nu m-a salutat dar apoi a venit la mine si nu ma mai lasat in pace toata noaptea...insa nu ne-am sarutat sau cv de genul`(desi muream de nersbadare sa o faca); se uita el mai insistent la mine, dar atat(am ramas doar cu privirea lui). cand am mers la scoala i-am povestit colegei mele(cea care a stat cu el) despre acea seara...si am vz ca nu`i prea convenea, pentru ca ea si acum il iubeste, insa are un prieten cu care sta doar ca sa le faca ciuda altor fete...eu de atunci ma gandesc incontinuu la el si nu stiu ca sa fac ca sa ma placa...insa nu as vrea sa ma cert cu ea pentru o relatie, mi-e frica sa nu-i pierd pe aman2. eu as vrea sa-i las ei cale libera insa ceva imi spune sa nu fac asta; am facut-o odata si am suferit mult. apoi eu am facut rost de nr lui de tel si i-am tr un msg prin care l`am invitat la suc. el era deja in alt local si pr asta a mea i-a tr msg de pe tel ei unde suntem(ca a venit si ea cu alte 2 colegestraight face) el a venit pana la noi...si s-a asezat langa mine(caci ea era cu prietenul), dupa care a plecat in celalt local. peste cateva minute am mers si noi in celalt local, insa era cu o fata si 2 baieti; noi ne-am asezat la o masa in fata lor... el se uita din cand in cand la noi... dar era cu fata aceea(a mai stat cu ea mai demult) dar ea are prieten. la cateva zile am auzit ca s-au certat... el acum este singur si as vrea sa fiu pr lui...:d am id lui de mess...si vb cu el, insa doar eu il contactez, el nu intra pe minesad ce sa fac ca sa il cuceresc? ajutati`ma va rogggggg! il iubesc si nu as vrea sa il pierd... din nousad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca are prietena? cum pot sa il fac sa ma placa? ...nici nu se uita la mine...crying...

| Linka89 a răspuns:

Arata-i si demonstraza-i ca esti anume ceea ce-si doreshte...incearca sa-l intslegi ca persoana...incearca sa-i citesti gindurile...atunci vei intselege ce-si doreshte...(vei avea nevoie de intrebari-capcana ce te vor ajuta...)...trebuie sa devii arheolog... iar el(ea)sa-tsi devina izvorul ce urmeaza a fi cercetat cu mare atentsie de tine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi pur si simplu sa fi uwinking sa nu iti atribui o infatiisare falsawinking pentru ca te`ai puta da de gol singuralaughing! sa incerci sa faci cat de cat ce`i placehappy sa ii sustii ideiile...sa il faci sa vina singur dupa tine. uneori e bine si putina ignorantsa... { ca sa nu creada ca u il iubesty sau il placiwinking} trebuie sa-i dai de inteles ca esti pe plaku lui si sa-l faci sa vina el dupa tinehappy! trebuie sa fi k el... sa-i dai de inteles ca esti ca el... sunt multe chestyy...va pup aveti grijaaa:*:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi in primul si in primul rand sa fi tu! pentru ca un baiat nu suporta sa fie mintit sau sa ai doua fete! apoi sa stai pe langa el dar in acelasi timp sa nu`i acorzi atat importanta... sa il ignori din cand in cand... asa il faci sa`si treszeasca interesul! sa glumesti frumos cu el... sa afli cat mai multe despre el dar sa faci asta inkt sa nu`si dea seama k iti place de el... lasa`l cateva zile... si nu-i da importanta fa`l sa inteleaga ca e egal cu 0 in fata ta... atunci o sai trezesty interesul si o sa vrea sa para ceva m, ai mult decat 0 in fata ta! c`am atathappy o s amai revin:*

| corinna23 a răspuns:

Nustiu ce sa raspund caci eu singura sunt in asa situatie si nu stiu ce sa fac ajutor va rog please

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai iti spun eu din experienta te imprientensti cu el bine bine si dupa aceea 3-4 zile nul bagi in seama adica asculti ce spune dar te prefaci ca nu te intereseaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dela inceput tragei multa atentie, comunika cu el mai apoi nici sa nu te saluti cu el. Si el asa inceapa sa comunice cu tine mai de aproape

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cum ai vrea sa fiu in preajma lui si chesti din astea sa daca el nu ma baga in seama eu vreau sa o iau cum ar veni de la zero!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa fi calma si sa i spui in fata ce simti la mine a functionat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 12 ani si imi place de un coleg. Din pacate el stie ca-l plac si de aceea el ma evita.Azi in pauza am incercat sa ma apropi ma mult de el(adica sa intru in vorba cu el) si el a zis sa nu mai incerc ca nu ma place (eu cred dupa faptele llui ca ma place) si ce sa fac? Ce sa fac? Sufar prea mult...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna sunt flori id meu de mess este deea_larisa1542 am citit mesajul ginei si cred ca baiatul trebuie sal dai la o parte daca el nu te baga in seama asta e parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum pot sa cuceresc un baiat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci :-s. am si eu o problema cu chestia asta sad. eram la scoala de servicibatting eyelashes si este un baiat de care imi place. el mai fugea de la ore, iar eu stateam in banca de pe sala. era pauza. el a venit la mine si se dadea pe langa mine. m a luat in brate. si m a luat de gat si m a sarutat. dupa aceea el a plecat. iar in ora urm tot asa. De atunci am inceput sa l plac pe zi ce trece. iar acum, de 8 martie [ 2010 ] am mers la un club pentru a sarbatori cu fetele.batting eyelashes si a venit si acel baiat cu noi. eu sunt mai timida de felul meu dar el nu happy si am mers 6 fete cu tot cu mine si el. si eu am ramas cu o colega. iar dupa aceaa a venit la noi. si s a pus pe mine si m a luat de maini si m a sarutat din nou. desi el are prietena straight face. prietena lui e la liceu iar el e la scoala cu mine. si de obicei el sta cu alte fete. printre care ma numar si euhee hee
el aseara s a despartit de prietena lui dar ziua urmatoare s au impacat. stie ca l plac. nu stiu ce sa fac ca sa i despart si sa vina la mine :-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! ma numesc Veronika si am 14 ani. Un baiat de la scoala acum 2 saptamini numi dadea pace adica ii placea de mine dar mie nu acum ca i-am zis sa-mi dea pace ca am prieten sa linistit dar din zi in zi imi place mai mult de el si tot mai mult. dar el nici numi atrage atentia doar cind ne vedem ma saluta si acum nu stiu ce sa fac ca sal am inapoi pe el. ajutati-ma va rog cu un sfat, plizzz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrea si eu un sfat am fost cu un baiat vreo douasapamani dupa care n-a mai dat nici un semn de viata. dupa care i-am trimis un sms iarasi am vorbit vreo saptamana si iaras nu da nici un semn de viata cum sa procedez?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sari pe el si il pwpi si te porti frumos cu el si gta eu asa factonguetonguetonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu ce sa zic dar iubesc un baiat si nu stiu cum sa-i spun nopti la rand n-am dormit fara sa ma gandesc la el sunt atat de indragostita ...as vrea un sfat va rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ajutor crying. sunt cu un baiat care e mai vagabont. adica. el are mai multe iubite rolling eyes. si acu' are prietena. si e si cu mine si cu ea. pe zi ce trece sunt tot mai indragostita de el. il iubesc chiar ft mult. si aproape in fiecare seara plang.sad. ce sa fac?crying((.

| PatriceDoll a răspuns:

Ajutor crying. sunt cu un baiat care e mai vagabont . adica . el are mai multe iubite rolling eyes. si acu' are prietena . si e si cu mine si cu ea . pe zi ce trece sunt tot mai indragostita de el . il iubesc chiar ft mult . si aproape in fiecare seara plang .sad. ce sa fac ?crying((.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din experientza mea, eu v-as sugera sa va imprieteniti cu el si sa aflati mai multe despre el sa ii povestiti lucruri interesante despre voi dar nici odata sa nu terminati povestea pana la capat atunci el v-a deveni mai curios si ii veti starni curiozitate si o sa devina interesat de voi! Si eu iubesc un baiat adica tzin la un baiat si nu stiu daca ma place am 17 ani... el are 24. Dar nu varsta conteaza! Tipu arata beton. e cel mai frumos in cartier toate sunt topite dupa el.Eu fiind o tipa mai vorbareata m-am bagat cu el in vorba. I-am zis lucruri despre mine lucruri carora lui i-au starnit curiozitatea si sentimentul de a vrea mai mult de la mine de a vrea sa ma cunoasca mai bine! Sambata trecuta cand am fost in club cu niste prieteni a venit si el cu prietenii lui, mi-am zis ceau si atat iar eu am plecat la scurt timp dupa venirea lui iar el ma sunase sa ma intrebe de ce am plecat fara sa ii spun ca plec.Azi de dimineazta m-a invitat la el la o cafea, dar nu am putut merge.In seara aceasta a iesit pe afara si dupa ce am plecat acasa i-am pupat pe toti(pe fata asa ne pupam noi intre noi, cate un pupic la fie care pe obraz). Cand am ajuns la el m-a luat de cap si m-a sarutat in coltil gurii mi-a zambit si mi-a tras cu ochiul! Stati linistite ca si daca nu v-a baga acum in seama va spun eu sigur din propria experientza ca odata si odata tot va fi interesat de voi, din lucruri marunte rasare pasiunea si interesul pentru o persoana...Eu va urez bafta in continuarelove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baietilor le plac fete de treaba si dragute daca vei fi fitoasa nu prea ai nici o sansa happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tocmai m`am despartit de un baiat, dintr`o prostie...niste prietenii mi-au spus ca l`au vazut cu alta fata de mana si eu i-am crezut.cu toate ca n`a fost adevaratbig grin...si acum vreau sa ne impacam, dar el numai vreacrying:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu m-am indragostit cred de un baiat acum si el a trecut printr-o relatie care l-a ranit foarte mult... ce sa fac sa uite dar nici sa fiu umarul pe care plange ca dupa aia sa ii treaca si eu sa fiu doar folosita?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E greu a dracu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

eu cred ca daca iti place un baiat arata-i astaa si totuyl vine de la sinee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca sa cuceresti un baiat trebu sa te inprietenest cu el mai apoi machiazate imbracate cit se poate mai frumos sfatuiestete cu el ce ii place la tine si ce nu, dupa ce ai aflat corecteaza tot!

Întrebări similare