anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca nu pot să îmi fac o relație de iubire pentru că nu am o stare emoțională solida și puternică este o problema mare? Fetele mă refuza pentru că nu sunt "pe măsură lor".E rău la vârsta de 22 de ani?

8 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Bine nu e. Dar nici foarte rău, în sensul că mai ai timp să lucrezi la personalitatea ta.

| sierra1 a răspuns:

"Fetele mă refuza pentru că nu sunt "pe măsură lor""

dacă te dai la minore, e o "problemă mare". Se numește că face trimitere direct la codul penal

| TimberWolf a răspuns:

Pai nu zici nimic concret despre tine, da mai multe detalii daca vrei un raspuns concret.
Cum arati, cati bani ai/produci, ce cazan ai, stai singur sau nu, ce personalitate ai, etc.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce vrei să spui cu "nu am o stare emoțională solida și puternică"?
Aș putea înțelege că încă nu ți-ai revenit după o decepție in dragoste. Dacă e așa, cel mai bine e să nu intri în altă relație până nu îți revii. Relațiile bumerang nu sunt nici corecte față de cealaltă persoană, nici de durată.

| LisaJulie a răspuns:

Trebuie sa fii increzator in tine si sa fii sigur pe tine cand le intrebi daca vor sa iasa cu tine,

| Arthurrrr a răspuns:

Vrei să zici că ești mai timid de fel, și de aceea fetele te refuză?

| siriusblack98 a răspuns:

Defineste "stare emoțională solida și puternică" ca eu unul pot intelege orice din asta si nu iti pot da un sfat bun daca nu suntem pe aceeasi directie.

| AdeA1991 a răspuns:

E posibil sa aiba dreptate, dar inainte sa te intristezi, asculta-ma.

Psihologic suntem atrasi de persoane care au ceva ce noi ne dorim, sau persoane foarte asemenatoare noua, altfel spus o oglinda.

Acuma cum tu spui ca nu ai o stare emotionala solida si puternica este posibil sa fii atras de partenere care au aceste "calitati". Spun calitati pentru ca asta par a fi pentru tine. Dar ele e posibil sa caute pe cineva opus tie din multe puncte de vedere.

Nu este nimic in neregula sa fi mai emotional ca si barbat, desi inca exista stigma asupra celor care isi arata emotiiile in mod mai deschis.

s-ar putea sa te ajute cu increderea de sine sa citesti deste masculinitate toxica si cum aceasta afecteaza barbatii, si relatiile.

de asemenea poate ar trebui sa te uiti in locuri in care de obicei nu te-ai uita. ceva diferit de ce ai avut, sau incercat pana acum