Iti poate arăta daca este interesat de tine in mai putin de 8 randuri.
Conteaza ceea ce spune, nu numarul de randuri.
Problema este daca si tu vei intelege ceea ce iti transmite prin ceea ce scrie.
De ce scrii tu prima?
De ce nu lasi baiatul sa preia controlul si sa faca avansurile?
Pari ca esti dsperata si el s-ar putea sa profite de tine sau sa-si bata joc de tine.
Nu este vreun cod din care sa reiasa concluzia pe care o vrei - ca ar fi interesat de tine.
Mesajele lungi pot fi red flag
Problemele lui le-ar putea "turna" intr-o forma aproape publica, unei persoane pe care o vrea doar de prieten, si aia mai de fundal asa.
Pe scurt, nu putem trage concluzia pe care o vrei, din faptul ca vorbiti.
Nici faptul ca ii scrii tu prima nu e o problema, sau un semn rau.
Un semn clar (zic eu), ar fi daca dupa ceva timp, sa zicem 2 saptamani sau o luna, devine tot mai atent cu tine, iti scrie incepand de dimineata si ii place sa stie mereu ce faci. Ala e atasament.
Inseamna ca ii face placere sa vorbeasca cu tine, ar putea fi si interesat de tine dar nu e obligatoriu.
Daca un om vorbeste mai mult cu tine, e logic ca prefera sa stea mai mult pe langa tine nu?
Ca daca nu era interesat, pur si simplu vorbea cu tine scurt si la obiect, sau te evita/raspundea rar.
Da, dar interesul este temporar, daca se deschide prea repede o poate face si cu alta la fel de rapid. Totodata daca el te sufoca cu atatea discutii nu este o sansa mare sa fie super posesiv si gelos chiar daca nu ii scrii cateva ore?
Nu te increde neaparat in el, pe cat de apropiat este pe atat de periculos ramane, Nu spun ca este un om cu intentii rele, dar sa ne gandim, de ce cineva este asa apropiat si ce se intampla cand intr-o zi nu mai ai stare sa ii scrii? Este bine sa fi apropiat, dar totusi sa pastreze o distanta si sa fluctueze, cand se apropie, cand se indeparteaza ca sa nu se creeze dependenta sau neinteres din una dintre parti.
Lasa timpul sa ii scoata adevaratul sau "el" si sa vezi intreaga persoana ca sa decizi ce va urma, momentan este bine, insa trebuie sa vezi si partea rea
Dacă vorbește despre problemele lui, te vede ca pe o prietenă. Cel puțin asta cred eu.
E ok, avand in vedere ca nu ne cunosteam aproape deloc inainte.