Felul in care te imbraci "spune" ce fel de om esti. Vestimentatia trebuie adaptata varstei si imprejurarilor in care aceasta este purtata. Orice haina trebuie adaptata persoanei care o imbraca. Nu orice este la moda, se si potriveste tuturor. Moda reprezinta un reper, insa nu tot ce apare pe catwalk, trebuie impopotonat pe noi! Imbraca-te asa cum iti place, cu ceea ce consideri tu ca iti sta bine, sincer, la varsta ta e chiar ridicol sa fii prea la moda! Si un sfat : baietilor nu le plac fetele prea sclipicioase, prea accesorizate... Adopta un stil vestimentar care sa te caracterizeze, care sa te defineasca, e mult mai bine asa decat sa fii la fel cu toate fetele din clasa. A fi la moda inseamna sa fii si original nu sa semeni cu toata clasa, parca lumea ura uniformele?
Nu e chiar asa eu nu ma imbrac la moda si prieteni mei adevarati ma plac si asa
nu trebuie neaparat sa iesi in evidenta tot 13 ani am si ei dar crede-ma prietenii adevarati te iubesc asa cum esti![]()
Eu cred nu este atit de importanta cum spun altii, moda nu cred ca este importanta in viata unor omeni normali (simpli) aproximativ toti oamenii se imbraca (acasa) confortabile sa le fie hainele dar cind pleaca undeva hainele mai frumoase devin neconfortabile. Eu iti propun sa iti realizezi propriul tau stil. * *
Ramony întreabă:
anonim_4396 întreabă: