| Esther100 a întrebat:

De ce majoritatea bărbațiilor înjură? Se poate să fie din cauza traumelor din trecut?

19 răspunsuri:
| tonyc7 a răspuns:

Depinde cum o fac. Unii injura mai mult in gluma. Cei care se enerveaza foarte repede si se apuca sa injure aceia da, pot avea traume suferite in trecut.

| Esther100 explică (pentru tonyc7):

Și cum să fac să nu mă afecteze, mă afectează mult cuvintele, mai ales de la cineva așa apropiat

| caalcen a răspuns:

Nu. Din cauza proastei educatii.

| sierra1 a răspuns:

Eu cred că asta denotă existența unui vocabular complex și mai mult, diversificat

| tonyc7 a răspuns (pentru Esther100):

Simplu, ignori!

| BombaAtomică a răspuns:

Eu nu înjur.

| johnnny123 a răspuns:

Mai depinde și de context, că nu toate înjurăturile sunt egale.
Una este să-ți scape o înjurătură că ai dat cu degetul mic în calorifer, alta este să-ți înjuri copiii sau partenerul/partenera de viață.

| 9PM a răspuns:

Din cauza frustrării și a lipsei de educație. Cei mai jegoși sunt bârfitorii care se dau oameni perfecți nu cei care înjură, care în spatele acestei aparente unii chiar au caracter.

| darrio2007 a răspuns:

Dacă se abtin in anumite momente, e bine. Mai rar bărbați să nu injure.
Problema este că de la unt timp, fetele/femeile cam depășesc bărbații in injurături.

| Cipi1212 a răspuns:

Din cauza că așa au auzit în familiile lor și/sau din cauza anturajului.

| RealSoul1997 a răspuns:

Eu am văzut foarte multe fete, femei care în ziua de astăzi înjură mult mult, mai rău, murdar și mizerabil, decât un băiat sau bărbat în toată firea!

Se bat între ele ca drogatele! Pot să-ți arăt fapte și dovezi, din cele mai recente cazuri de la știri!, cum un grup de fete au încolțit o fată nevinovată, și au abuzat!, de ea, au maltrato fizic! Au lovit-o cu pumnul, palmele piciorale, până au lăsat-o inconștientă! plină de sânge! pe jos!, apoi au pus-o pe rețele de socializare sau lăudat cum ele știe să facă box lovindo, pe acea fată de reptate rânduri în coaste, în cap cu piciorele și pumnul până săraca fată a ajuns în spital din caua la acele drogate!

Eu dacă eram de față să mă ierte Dumnezeul și vedeam așa ceva, cum fata aia era târât în sănge pe jos inconștientă de la atât bătaie și cruzime animalică!, eu nu rezistam să nu mă bag, s-o salvez! pe acea fată, indiferent că-mi luam și eu bătaie asta e, trăim printre, animale de la o vreme n-avem ce face, educația nu toată lumea o avem,păcat că trăim ca în evul mediu și după atâtea întâmplări si cazuri, tot la fel au rămas.

| Frank51 a răspuns:

Sunt foarte multe contexte, să te chinui 2 ore să desfaci un șurub si la final să ți se rupă cu tot cu filet și să trebuiască găurit sau sudat, după o chestie din asta dacă nu înjuri cred că explodezi.

| Xena20 a răspuns:

Că sunt prost crescuți! Mi se pare ceva oribil la un barbat să înjure! Majoritatea sunt prost crescuți!

| LisaJulie a răspuns:

Si femeile injura, multa lume in ziua de azi injura! Asa e lumea moderna

| Violleta2022 a răspuns:

Doar ca sa para mai barbati decat sunt in realitate.

| Fatamuntilor a răspuns:

Probabil din frustare, ca sunt barbati si au voie sau ca doar asa se elibereaza de probeme.

| angel6lust a răspuns:

Din frustrare, sau din ticuri verbale.

| StoicAnalysis a răspuns:

Depinde de context. Ca de injurat injura toata lumea, inclusiv femeile. Ca nu vor ele sa recunoasca, asta e alta mancare de peste.

Insa de obicei majoritatea injuram, daca ne lovim sau daca ne-am chinuit mult la ceva si tot nu reusim. Si asta e valabil la ambele sexe. Nu conteaza ca esti barbat sau femeie, majoritatea care patesc cele de mai sus, injura. Pentru ca este un mod de a te descarca.

Eu cred ca trebuie sa fi foarte bolnav, dubios sau foarte inocent incat sa nu injuri nici macar atunci.

| RAY a răspuns:

Se țigănește societatea românească