Se pare ca sunt unii care chiar poarta ranchiuna pentru ca, nu pot sa faca ceea ce vor pe acest site si daca cineva nu este de acord cu ei, deja acel cineva este considerat "dusman".
Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa inteleaga ca, site-ul este creat pentru a da sprijin celor care-l cer, dar pot face acest lucru numai daca respecta regulamentul de functionare, pe care ar trebui sa-l citeasca cu atentie atunci cand isi fac cont pe TPU.
Am citit si eu raspunsurile date la intrebarea pusa de Lora si de fapt si aici se continua un conflict mai vechi cam intre aceleasi personaje. Tu esti mai nou pe site si nu cunosti "istoria", insa ai mare dreptate, trebuie sa ne comportam civilizat si sa ne respectam reciproc pentru ca, la celalalt capat al calculatorului poate sa stea o persoana cu ani multi de viata, care chiar incearca sa faca bine si sa puna "apa limpede" in pahar atunci cand aceasta se cam murdareste si arata precum zoile rezultate de la "spalatul" rufelor.
Conflictul o sa se aplaneze pana la urma si TPU va merge mai departe asa cum face acest lucru de cand a fost infiintat, ca site de intrajutorare, cu scopul nobil de a face lumea "un picut mai buna".
Eu sunt pentru medierea conflictului, pentru intelegere ori in cazul in care "beligerantii" nu pot face acest lucru, pentru ignorarea persoanelor care te "calca pe nervi".
Eu nu am raspuns la intrebarea pusa de Lora pentru ca indirect anterior am fost acuzata in privat ca tin cu unul dintre useri, ceea ce nu a fost de loc asa, eu am dorit ca sa inceteze scandalul care nu era placut si care degenerase, asa cum s-a intmaplat si acum. Unii au anumite susceptibilitati si nu vor sa recunoasca nici atunci cand se afla in culpa. Cum meseria mea era sa apar dreptatea, ca jurista, am avut un punct de vedere in conflictul anterior, care s-a considerat ca partinire, ceea ce de fapt nu a fost asa.
raluca va atenua conflictul si daca nu se vor potoli, o sa-i si sanctioneze pe cei in culpa cu suspendarea.
Ma bucura ca-ti pasa de site si de userii lui, esti un om bun care chiar vrea doar binele, felicitari pentru aceasta intrebare.
Buna Dan,
Suntem si aici ca si in viata reala, ba unii chiar mai rai, din cauza anonimatului. De asemenea unora nu le pasa de rostul site-ului ci doar de exacerbarea propriului eu, deversarea abjectiilor si impunerea propriei pareri prin injurii si etichetari negative, daca nu o pot face prin argumente obiective si exprimate civilizat. O zi buna!
Ar fi culmea să nu apara conflicte, doar suntem oameni, ce mama...Sunt mai mult discuţii contradictorii apoi dacă mai este câte unul bătut în cap care începe cu jignirile nu trebuie băgat în seamă
Eu cred ca faptul ca avem curajul sa fim noi insine aici chiar daca ne certam sau ne injuram arata cat de uniti suntem pentru ca fiecare isi gaseste un raspuns sau o solutie la o problema asa ca TPU este si UPT.
Daca nu se cearta cu tine dc te bagi?
lasa-i sa iti rezolve linistiti problemele.crezi ca sunt primii si ultimii care se cearta p aici?
Stii care e problema, Dan? Cei care vorbesc urat sunt in spatele calculaorului.Deci si unul de 5 anisori poate sa il injure pe unul de 30 de ani.Pentru ca ei nu sunt in fata in fata. Unul e la capatul Romaniei si unul la celalalt cap.Adica nu se pot vedea. Iar asta le da curaj sa vorbeasca urat, sa fie smecheri, sa isi bata joc de noi.Si ai mare dreptate.Acest site a fost creat sa ne ajutam reciproc nu sa ne batem joc unul de altul.Asa e ca am dreptate?
Eu, sincer sunt de acord cu tine.Cateodata chiar nu ma pot abtine cand vad ca sunt provocata la cearta(asta cand se leaga cineva fara motiv de pers mea). Pt a evita astfel de situatii(certuri care nu-si au rostul)aleg cu grija intrebarile la care sa raspund.Ai dreptate, buna intrebare, de multe ori ma gandisem sa postez si eu una asemenea.Salutari si tie!