Esti sigur ca esti baiat?
Esti prea mic pentru a face astea.
Crezi ca te avantajeaza cu ceva chestiile astea?
Eu nu cred. Probabil vor rade mai toti de tine.
Alegerea ta.
Probabil ca parintii tai te vor baiat. Nu doar teoretic baiat.
Pup. Vezi ce faci, nu uita ca esti inca prea mic!
Aoleu... oja neagra...rimel?!
Deci crede-ma ca rad
rad in prostie
!
Pe bune, lasa rimelu' pentru mama, bunica, matusa, vecina. Tu esti baiat! Unde e mandria ta de baiat?!
Cat despre oja, te sfatuiesc sa nu o folosesti.
Te si vad in baie, in fata oglinzii, cu rimelul
Si cu oja
)))Si iar ma umfla rasul.
In concluzie, ai arata ca un gay.Sa nu te miri daca dai peste niste cocalari turmentati care vor sa te ia la bataie pentru ca esti dat cu rimel si oja neagra.
Pace!
Bună Eddy. Şi eu am tot 13 ani doar că sunt fată. Nu mă lasă să folosesc oja neagră şi în ultimul timp au început să îmi interzică să port negru O. O. Vorbeşte cu ei, spune-le că e timpul, eşti adolescent, ai început să te schimbi la vârsta ta. Dacă o să înceapă cu " L-ai văzut pe fiul vecinei de la 2? El de ce nu s-a schimbat?"
De unde ştiu parinţii tăi cum e în viaţa altora? Nu o să rămâi aşa pe veşnicie! Succes!
Daca as fi in locul parintilor tai te-as lasa sa te dai cu rimel si sa iti faci unghiile negre pentru ca poate fi doar un capriciu, poate vrei sa fi emo doar cateva luni, ani. insa trebuie sa ti cont si de ceea ce vor ei, ce cred si pana la urma ce cred cei din jurul tau. Eu una un baiat emo chiar daca are 13 ani sau 20 (mai mari de 20 de ani nu am vazut. ) nu sunt barbati adevarati. In loc sa te gandesti la rimel si oja mai bine te-ai gandi sa faci un sport, sa te duci la sala pentru a te dezvolta frumos, sa pui cateva kg de muschii pe tine. Si apoi o sa vezi ca lumea intoarce capul dupa tine pentru ca arati bine, esti frumos si nu pentru ca esti un ''ciudat'', un emo
. Bafta!
Fi atent cam asa ai putea incepe discutia ca tie iti place stilul acesta1 Dar sa nu se ajunga la sinucideri sau alte banalitatsy din astea! Emo de multe ori vor sa iasa in evidentsa ca sunt mai deosebitsy de ceilaltsy! E alegerea ta cu unghiile negre si rimelul negru pe la ochi etc... Doar fara banalitatsy! Emo adevaratsy nu se sinucid aia care se sinucid is niste copii cu probleme! Probleme de familie, copii parasiti de parinti etc... Si eu nu cred ca ai asemenea probleme cu parinti tai chiar uh ai ziso ca sunt ca lumea deci ai grija de uh!
Te rog sa nu ii bagi in seama daca nu sunt de acord nu vb cu ei si dale o solutie... spune-le simplu ca daca te iubeau te iubeste si te vor iubi exact asa cum esti daca nu merge nici asta atunci nu stiu ce sa zic la mine una a mers cautama daca vrei pe id oana_tony3 pa paa pa pa