| Sfinnx a întrebat:

E ceva iesit din comun in a trimite un cadouu prin posta unui prieten drag din alt oras? Cu ocazia majoratului lui.
Parintii spun ca e un lucru iesit din comun si deplasat.

8 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Nu,nu e deloc un gest deplasat, e chiar un gest frumoswinking

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Nu, nu mi se pare un lucru deplasat.
Dacă te înţelegi bine cu el şi sunteţi prieteni cu adevărat, atunci cred că ar fi un gest foarte frumos iar amicul tău s-ar bucura nespus.
Dacă nu te-ai văzut niciodată în realitate cu prietenul acesta sau nu v-aţi întâlnit prea des, probabil de aceea părinţii tăi consideră că e o cheltuială fără rost.
Vezi cum faci şi convinge-i să te ajute să-i cumperi ceva frumos şi să-i trimiţi.

Numai bine!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu poti sa te vezi cu el in viitorul apropiat nu e nimic deplasat

| mixxjim a răspuns:

Daca-ti este prieten drag si chiar vrei sa-i faci un cadou, trimite-i, ar fi fost deplasat daca-i trimiteai bani, dar asa sigur se va bucura. Eu m-as bcuura tare mult sa primesc un cadou prin posta, senzatia aia de nerabdare cand te chinui sa desfaci coletul sa vezi cadoul e minunata, la fel ca si gandul ca cineva de departe a facut asa un efort pentru tine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi bre? cat de bine il cunosti pe acel prieten si de cate ori v-ati intalnit face to face de ti-a cazut asa rau la inimioara?

| Nanami利 a răspuns:

Nu mi se pare lucru iesit din comun/deplasat.E chiar un gest dragut.

| Laura123Laura13 a răspuns:

Eu nu cred asta.

| FTWSoulReaperFTW a răspuns:

Nu e nimic deplasat în asta, ci e dulce și drăguț. Sunt sigură că prietenul tău va fi foarte fericit când va primi cadoul tău.