| Esther100 a întrebat:

E normal ca femeile sa fie mai sensibile și când sunt înjurate sau tratate rău, să despice firul în patru sau sa caute sa vorbească cu partenerul și după câteva zile după ce s-a întâmplat, ca sa primească încurajare și validare ca o sa fie bine? Eu când încerc sa ii spun parterului cu ce a greșit zilele trecute(m-a rănit foarte tare), se supără și zice ca dacă ii mai amintesc de greșeli pleacă sau face ceva rău. Are dreptate el să se supere asa? Ca eu i-am spus frumos și am vrut doar să clarificăm...

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Injuraturile se folosesc intre golani, pe maidan, prin santuri si gunoaie, la betie sau intre puscariasi.
Injuraturile nu sunt permise intre soti si nici nu au ce cauta in relatiile inter-umane, aici nefiind vorba ca femeile sunt sensibile daca sunt injurate sau batute, ci de faptul ca nu ar trebui sa existe deloc intr-o relatie.
Sincera sa fiu nu te inteleg cum poti accepta asa ceva in propria-ti casa, mai ales cand tu spui ca esti invatatoare si inveti alti copii...

| eliancodrut a răspuns:

Eu nu mi-am ijurat partenerele si apoi sotia niciodata. Uneori, dar destul de rar, am mai ridicat tonul, atunci cand mi se puneau un gura ceea ce nu am spus sau mi se spunea ca mint, fara sa fie adevarat.

| shyde a răspuns:

Femeile nu trebuie injurate niciodata. Scapa de golanul ala imediat! Iti vei face viata un calvar. Stiu ce vorbesc, am un tata abuzator care a distrus-o pe mama cu asa ceva.

| Peli75 a răspuns:

Eu cred ca da! Femeile sunt mai sensibile. De asta trebuie apreciate. Dacă simți că partenerul tău nu e potrivit, nu mai forța ci fugi!

| Anonim4505800000 a răspuns:

1) Da, este normal să fie așa;
2) Nu cunosc tot contextul, așa că nu îți pot răspunde în mod concret la această întrebare. Nu știu ce a făcut și nici cum l-ai tratat tu ulterior cu privire la acest subiect.

| Suntsieuom a răspuns:

Eu sunt halterofil de fel și m-am informat despre sistemul nervos și despre tipurile de hormoni. Ca să îți răspund la întrebare, da, femeile tind să aibă o instabilitate emoțională mai ridicată decât bărbații, însă asta poate să difere.
Asta datorită raportului de hormoni diferiți

| LuminaRece a răspuns (pentru Suntsieuom):

La ce te referi prin halterofil?

| Suntsieuom a răspuns (pentru LuminaRece):

Cu sala, îmi place să merg la sală și să mă informez despre cum pot ajunge ușor la hipertrofie. Toate pleacă de la hormoni