Injuraturile se folosesc intre golani, pe maidan, prin santuri si gunoaie, la betie sau intre puscariasi.
Injuraturile nu sunt permise intre soti si nici nu au ce cauta in relatiile inter-umane, aici nefiind vorba ca femeile sunt sensibile daca sunt injurate sau batute, ci de faptul ca nu ar trebui sa existe deloc intr-o relatie.
Sincera sa fiu nu te inteleg cum poti accepta asa ceva in propria-ti casa, mai ales cand tu spui ca esti invatatoare si inveti alti copii...
Eu nu mi-am ijurat partenerele si apoi sotia niciodata. Uneori, dar destul de rar, am mai ridicat tonul, atunci cand mi se puneau un gura ceea ce nu am spus sau mi se spunea ca mint, fara sa fie adevarat.
Femeile nu trebuie injurate niciodata. Scapa de golanul ala imediat! Iti vei face viata un calvar. Stiu ce vorbesc, am un tata abuzator care a distrus-o pe mama cu asa ceva.
Eu cred ca da! Femeile sunt mai sensibile. De asta trebuie apreciate. Dacă simți că partenerul tău nu e potrivit, nu mai forța ci fugi!
1) Da, este normal să fie așa;
2) Nu cunosc tot contextul, așa că nu îți pot răspunde în mod concret la această întrebare. Nu știu ce a făcut și nici cum l-ai tratat tu ulterior cu privire la acest subiect.
Eu sunt halterofil de fel și m-am informat despre sistemul nervos și despre tipurile de hormoni. Ca să îți răspund la întrebare, da, femeile tind să aibă o instabilitate emoțională mai ridicată decât bărbații, însă asta poate să difere.
Asta datorită raportului de hormoni diferiți
La ce te referi prin halterofil?
Cu sala, îmi place să merg la sală și să mă informez despre cum pot ajunge ușor la hipertrofie. Toate pleacă de la hormoni