Bună.
Educația unui copil nu se face cu agresiune verbală sau fizică, exclus cu desăvârșire.
Dacă părinții au mâncat bătaie în copilării de la părinții lor nu trebuie să copieze stilul și să-l aplice la rândul lor copiilor lor.
Un copil se educă și se formează direct prin comunicare cu cei mari, adulții.
Pa, pa.
Nu e posibil asa ceva...
eu am 14 ani...si cand ii furam tatalui tzigari si ma prin nu mi-a zis nici pe draq...si la 14 ani bataie cu cureaua? sincer cred ca e pusa la misto inttrebarea
Sincer te compatimesc, mai bine vb.cu tine decat sa te bata asa.Incearca sa vb, cu ea sa rezolvati problemele discutand nu cu bataia.Bafta
Pai ce sa. ti zic eu una consider ca a invata pe cineva trebuie cu calm cu rabdare si etc nu cu bataia dar cred ca ar trebui sa vb cu mama ta sa va rezolvatii problemele ptca nu este normal cla varsta de 17 ani sa te bata parerea mea
Chiar ma socat. nu e bine deloc, cu bataie nu se rezolva absolut nimic [inca si cu cureau ]
. Incearca sa vorbesti cu mama ta si sa ajungeti la o intelegere. Bafta!
La fundul gol nu prea esti cam mare dar peste spate merge sau cu un liniar peste maini nu la palma deasupra peste maini sincer te doare tare cand primesti cateva liniare de lemn peste maini si se acum unfla mana dar crede-ma ca te vei feri sa mai faci prosti si nici nu te umileste, iti lasa urme si durere acre iti aduce aminte de ce ai gresit si sa nu mai faci, cred ac e cel mai eficient doare dare eficient primeam sie u asa cand eram in clasele mici si mi-a prins bine plangem dar duap aia ma sileam sa iau note mici si si acasa eram cuminte ca imi era frica, un copil si la o varsta mai mare chair ca varsta daca il bati e foarte bine
Tot eu Eugenia am gresit am vrut sa zic ca ma silema sa iau note mari si si acasa eram mai cuminte ma scuza-tia m gresit cuvantul
Sti si eu patesc la fel da nimeni nu prea ma crde intra pe HI5 meu sa vezi pozele 100%reale