| Nils92 a întrebat:

Este bine sa trăiești fără femeie,adica: sa mergi unde vrei,sa stai într-un restaurant cât vrei si sa nu te sune femeia ca nu vii odată acasă, sa mergi cu prietenii unde vrei, sa iti cumperi ce vrei si femeia sa nu iti scoată ochii ca de ce cheltui banii, sa dormi cât vrei de mult, sa nu te deranjeze nimeni? Intreb pentru ca tot la mai multi bărbați le este incalcata teritoriul de libertate de catre sotiile lor si pana la urma ajung la divort

38 răspunsuri:
| OrdanKarris a răspuns (pentru GirlOnline81):

1. Daca tu efectiv nu esti in stare sa-mi arati punctual unde nu-ti convine ce am spus atunci vs ce spun (aceleasi chestii doar ca nu te duce capul sau prin definitie ESTI cu capul) de ce as face-o eu pentru tine. Cand mi te adresezi, macar documenteaza-te clar, altfel te faci singira de cacao.
2. Nu prea inteleg ce treaba au ciupercile cu discutia curenta. Probabil e incapacitatea ta de a raspunde concret cu replici si argumente la o discutie. Nu esti in ziua aia a lunii? Ciudat, la ce enormitati debitezi as tinde sa cred ca esti. Am sa ma prefac sa cred ca esti pe ciclu. laughing

| Freya1 a răspuns (pentru OrdanKarris):

Si bărbații sunt oameni si au nevoie de afectiune sau atenție cel puțin cei pe care i-am cunoscut eu.Tu daca nu ai nevoie de atenție sau de o femeie aia e, nu toti sunt la fel.
Si femeia are zile proaste la fel ca si bărbatul, ca stiu destui bărbați ce stau prost cu nervi sau au momente proaste sau nu le convin anumite situatii dar suntem oameni toti.

| GirlOnline81 a răspuns (pentru OrdanKarris):

" nu esti in stare sa-mi arati punctual unde nu-ti convine ce am spus..."

Nu este vorba despre ceea ce-mi convine mie, ci despre faptul ca niciodata n-am inteles de ce unii nu pricep ca o relatie inseamna un parteneriat, nu un prizonierat, sau de ce acele persoane tind sa creada ca ingradirea libertatii este modul de a-si tine partenerul aproape.
Mi te imaginez deja contraatacand; am auzit prea des spunand: " Eu nu o tin cu forta." Ceea ce nu spui insa (ori omiti cu buna stiinta?), este ca desi ea pleaca, frica si nesigurantele tale raman.
( stiu, e greu sa intelegi femeile ( nu-i asa, OrdanKarris), dar daca te straduiesti, vei intelege ce am vrut sa zic).

P.S: tin la tavaleala. Nu ma menajawinking.

| OrdanKarris a răspuns (pentru GirlOnline81):

"tin la tavaleala. Nu ma menajawinking. " - urli sau gemi? laughing

P.S. - nu ma chinui sa inteleg ce iese pe gura muierii.

| RainmakerX a răspuns:

Este asa pentru ca nu se impun, sunt prosti sau nu stiu cum sa discute cu partenera. Chestia asta se aplica si invers, sa stii.

Daca tu nu esti permisiv cu ea atunci nici ea nu o sa fie cu tine.
Stai cat vrei. Poate ca ii este dor. Poate ca i s-a luat de telenovele turcesti. Poate ca nu iesi cu ea tot atat de mult.
Poate ca iesi mai mult cu prietenii decat cu ea. Astea ar putea sa fie niste motive pentru care iti reproseaza.

Iti cumperi ce vrei. Banii sunt un subiect delicat. Fiecare ar trebui sa aiba niste bani ai lui dar banii (aia principali din care platesti mancarea, chiria etc) ar trebui sa fie la comun. E normal ca ea sa nu-si cumpere cine stie ce lucru scump fara sa te intrebe si invers.

Sa dormi cat vrei de mult. Toti oamenii vor sa se simta odihniti.
Cine nu spune asta sufera de ceva cu siguranta.

Vezi tu, in spatele fiecarei chestii de genul exista o cauza.
Poate ca ea vede lucrurile respective ca fiind normale, iar tu le vezi ca pe un abuz. Ei bine, pentru ea sunt normale, deci trebuie sa vorbesti cu ea.

De asta se si ajunge la divort.
Trebuie sa stabiliti niste reguli care sa fie valabile pentru ambele parti. Ce facem aici este ca si cum as spune ca "Eu ies cu baietii la bere dar tu nu ai voie sa iesi cu fetele la cafea." sau invers.
Vorbiti, vorbiti, vorbiti.

| GirlOnline81 a răspuns (pentru OrdanKarris):

" Urli sau gemi?"

Sa nu intram in amanunte big grin.

| sofisis a răspuns:

Fiecare e liber sa traiasca asa cum vrea. Daca tie iti e bine fara femei ( momentan) e alegerea ta. Asta nu inseamna ca toti barbatii vor sa traiasca asa sau ca se baga in relatii doar de dragul pizdii. Scuza-ma dar refuz sa cred ca sunteti atat de limitati...

| Hammurabi a răspuns:

Oamenii mărunți și frustrați nu vor pricepe niciodată care e esența problemei.
Dacă mâine îți pune cineva în față femeia visurilor tale să trăiți împreună, dar îți spune că amândoi aveți aceleași drepturi, ai fi de acord?
Adică, libertatea pe care o vrei tu, să o aibă și ea.
Vrei să stai în cârciumă și să nu te f*** nimeni la cap? să-ți cumperi ce vrei tu? să dormi cât vrei tu? să cheltui banii tăi pe ce vrei tu? ok. La fel poate să facă și ea.
Ești de acord?