| JohnnyBravo123 a întrebat:

Eu cred că e mai ușor să îți faci o relație ca femeie decât ca bărbat.
Ca bărbat trebuie să ai casă, mașină, serviciu bun, sixpack. Dacă ești femeie și ai 100kg și lucrezi la Profi, tot găsești pe cineva.

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

"Eu cred că e mai ușor să îți faci o relație ca femeie decât ca bărbat. "

Iar eu cred că generalizezi niște probleme proprii. Doar pentru că ție îți este greu, nu înseamnă că tuturor bărbaților le este greu și că tuturor femeilor le este ușor.

În plus, logic vorbind, numărul de femei care au o relație cu un bărbat este (relativ) egal cu numărul bărbaților care au o relație cu o femeie... Pentru că așa funcționează o relație, este o chestie bilaterală.

"Ca bărbat trebuie să ai casă, mașină, serviciu bun, sixpack"

Cam 60% din bărbații adulți se află într-o relație. Vrei să spui că toți au "casă, mașină, serviciu bun, sixpack"? Ia du-te tu pe stradă, întreabă niște bărbați la nimereală dacă au o relație, și apoi numără câți dintre ăia au sixpack, Mercedes și salariu de 5000 de euro pe lună.

"Dacă ești femeie și ai 100kg și lucrezi la Profi, tot găsești pe cineva. "
De unde știi tu asta? Ca și în cazul bărbaților, un procent de cel puțin 40% din femei nu sunt într-o relație.

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Că bărbat dacă nu dispui de cele spuse de tine mai sus, ai șanse de reușită la femei din categoria 60 +.

| Kiran a răspuns:

Stii care este ironia? Ai spus in topic ca "daca esti femeie cu 100 kg si esti angajata la profi, tot gasesti pe cineva", acel cineva ce este? nu tot barbat?

Doamne iarta-ma, exista oameni de toate tipurile si da, o femeie ce doreste sa isi intemeieze o familie are nevoie de o casa, de un viitor pentru copil, de protectie si ce mai are nevoie, noi barbatii nu suntem doar ajutoare in a aduce un copil, contribuim la cresterea lui, asemenea oricarei alte specii de primata.

Noua barbatilor ne este mai usor sa facem bani, sa oferim protectie si sa construim lucruri, pe cand femeia poate educa in stilul unei mame si totodata poate avea grija si sa de-a o estetica lucrurilor create. Nu spun ca o femeie nu poate face ce face un barbat sau invers, dar daca putem coexista atatea milioane de ani, de ce sa ne schimbam rolurile in epoca moderna?

| 9PM a răspuns:

Contează să nu fii foarte timid sau antisocial, sau asocial, și îți garantez că poți găsi daca te îmbraci bine, ai o freză ok și ești curat.
Nu toate se uita la bani și mașini. Unele s-au săturat de bogătani care le vad doar ca pe niște obiecte.