"Spuneți-mi că există lucruri mult mai nașpa in viața, decât dacă îl vezi on și nu îți scrie cu toate că tu i-ai scris mereu." - tu esti pe bune fetita? )))))
Asta e. absolut cel mai bun lucru dintre toate tragediile din lume care ti se poate intampla.
Da, există lucruri mult mai rele ca moartea. Așa că bine face băiatu, îți dă lecție de viață.
In primul rand spune-ne care e istoria dintre voi 2 ca sa iti putem raspunde.
Tu inspiri mila atata tot.tu singura trebuie sa trezesti daca tu ii scrii mereu si el e on si nu iti da feedback probabil nici macar seen atunci nu crezi ca ar fi mai ok sa te axezi pe invatat mai ales ca dai bac-ul. invata draga mea i-a bacul si dupa poti sa te gandesti la baieti care nu iti dau raspuns de la nasterea lui iisus incoa'. vei avea timp destul sa cunosti baieti nu te mai consuma cu oameni care nu te apreciaza si nu iti dau nici macar un buna ziua. Pan acum acum cunoscut n baieti da nu ti ai format nici o relatie doar timp pierdut ar trebui sa te mai maturizezi si sa iti bagi mintile in cap. tu pari o fata naiva baietii vor simti chestia asta si te va batjocori nu zic ca toti sunt la fel da la ce intrebari pui si ce mentalitate ai la 17 ani multi doar vor profita de tine viata nu e cum ai visato tu, viata e o *** ori esti un supravietuitor or un looser. numai bine si ai grija de tine si in cine te increzi.
Crede-mă ca îți trece îndrăgosteala, chestie spusa de cineva cu vârsta apropiata de a ta. Am ajuns la concluzia ca momentan nu merita sa te strofoci deoarece îți ocupa mult timp, îți scade foarte mult nivelul de atenție și devi mult mai emotiv. Tine cont de ceea ce îți zic, și cel mai bine este sa ii dai uf, sa nu îți mai apară când e activ și chestii. Spor la învățat!
Pai băieții mereu sunt mai ignoranți și nu observă de multe ori detalii că de exemplu faptul că tu ii scrii mereu prima dar un motiv pentru care nu îți scrie și e in e că poate vorbește cu cineva cel mai probabil de la școală sau prieten și e Intr o conv continuă și nu realizează că ar putea să ți scrie dar un băiat nu e mai important ca tine. trebuie sa te preocupa de tine adica să îți faci un program în așa fel încât să te ocupi de camera, învățat, ieșit afară orice alt cv și un timp acordat sa vorbești cu el astfel vei fi ocupată cu alt ceva și de ce nu poți să începi să i scrii tu in continuare când e on in acest fel poate va începe să te simpatizeze mai mult și să țină cont de tine