Hmmm, ciudat, si eu's din alexandria, da-mi o poza cu tipu si iti spun daca e japita sau nu.Cu toate ca cunosc si eu ceva lume,iti zic sincer, ai grija prin alexandria is multi 'vulpoi' sa zic asa, cat despre indragosteala? vezi sa nu, cere si el o poza goala, isi asigura pasarica cand pleaca din alexandria sa aiba ce trage pe cric.Veziti puisor de viata ta ca nu faci nimic cu netul.Totusi da-mi o poza sa il vad pe fat frumos cu palosu gros care ti-a furat inima xP
Iti trimit o poza in privat, MULTUMESC pentru sfaturile tale, este mai exact din Teleorman
Nu as vrea sa iti tai creanga de sub picioare sau sa te descurajez, dar de obicei indragostitul astea de persoane care nici nu te cunosc nu este prea bun. Este un lucru de copii, in loc sa iti vezi de ale tale si sa iesi la tine in oras, sa cunosti baieti cu, care te poti intalni, poti avea o relatie, stai si visezi la cai verzi pe pereti. Este o pierdere de timp
Ai și tu într-o oarecare măsură dreptate, am 15 ani, nu stau in oras eu locuiesc la tara fac naveta ca sa pot merge la scoala
Poate să iasă ceva, distanța nu e o chestie atât de nasoală dacă chiar ții la o persoană. Dar dacă vrei să uiți faci o greșeală. Tot îți vei aduce aminte, nu ai cum să uiți complet și probabil vei regreta mai târziu. Și spune-i ce simți. Mult mai bine e să regreți un lucru pe care l-ai făcut decât unul pe care nu l-ai făcut în cazuri de genul.
Ai dreptate exista o vorba NU SPUNE HOP PÂNĂ NU SARI
Nu cred că te-ar fi întrebat cineva.
Oricum, cum te-ai îndrăgostit de o persoană cu care presupun că nu ai vorbit niciodată?
Dragoste la prima vedere
"M-am îndragostit de cineva dar acea persoana nici nu ma cunoaste " -cum suna asta?! Te.ai indragostit de imaginea acelei persoane in mintea ta, deci doar o simpatizezi si ai o oarecare obsesie pentru acea persoana.
Cum sa uiti? Mah, daca traiai ani de zile cu cineva si aveai amintiri, mai ziceam, dar asa, cum sa uiti? Ce sa uiti, mutra lui?
Vezi.ti tu de viata ta, ca o sa cunosti multi baieti de acum inainte.
Am întâlnit mulți dar toți au fost răi cu mine s-au luat după spusele celor care nu mă suportau
O sa intalnesti o persoana care nici nu o sa aiba vreo tangenta cu gunoaiele acelea care te jignesc. Nu este ultimul baiat de pe lume
Nu cred ca il cunosti, nici eu nu il cunosc
Poti incerca sa ii spui ce simti dar mai intai intra in vorba cu el. Da-i un mesaj pe facebook si vorbiti despre ce ar vrea sa faca el in viitor. Poate o sa va intalniti si va fi totul ok.
Păi facultatea o voi face la București pentru că am rude acolo si cinestie poate ne vom vedea dar ma indoiesc
Mi-e cam rusine să-i spun ce simt deoarece mi-e teamă să nu aibă prietenă și mă fac de râs
Baga-te in seama cu el sau cu prietenii lui si afla intr-un fel mai putin stanjenitor pentru tine. Daca il ai pe facebook poti afla destul de usor.
Nu are facebook personal dar are o pagina pe facebook
Ciudat asa. Vezi ce prieteni are si vorbeste cu ei. (daca are doar pagina e cam increzut) si pe langa asta, s-ar putea sa nu iti placa de el dupa ce ajungi sa il cunosti. daca tu crezi ca baietii aia aranjati sunt niste gentlemani desavarsiti te inseli ei doar isi vad interesul! S-ar putea sa iti schimbi parerea despre el imediat
Da asa-i! Ai perfecta dreptate mi s-a mai intamplat cu un coleg din clasa de care imi placea dar dupa ce am aflat ce ticalos poate fi mi-au pierit sentimentele.
Baiatul asta de care imi place acum are canal de youtube asa l-am vazut(un fel de dragoste la prima vedere)are 17k abonati
Am uitat sa spun ca are pagina sub un alt nume, este un fan al jocului fnaf
Şi mie imi place Shakira... dar distanța ne desparte.
Prea mică pentru o relație... mai ales la distanță.
Mhm trebuie sa recunosc ca aici ai dreptate chiar daca imi place mult de tipul ăla mai bine păstrez numai pentru mine, decat sa ma fac de râs mai bine nu in plus e mai mare cu 1 an decat mine si dupa cum pare(m-am uitat la videoclipurile sale de pe ytb)pare a fi un fitos care invata rau la scoala el este opusul meu
Nu e vorba ca te faci de râs dar având sentimente pentru cineva pe care nici măcar nu-l cunoşti... nu are cum să te ajute cu nimic. Eşti la vârsta în care te "îndrăgosteşti" repede. Baftă la şcoală, lasă îndrăgosteala pentru cei care o înteleg, vei avea la liceu destul timp pentru a experimenta acest sentiment, un sfat din partea unui posibil psihopat... nu pune suflet prea repede.
Cred ca ai dreptate nu am mai fost intr-o relatie niciodata.
Dar mai nou relatiile au loc la 12 ani
Aveam eu niste colege care boceau ca le-au parasit iubitii
Ceva nou nu înseamnă ceva mai bun. E ok sa-ți placă un băiat, e ok să şi vorbeşti cu el, să îl cunoşti iar apoi dacă îți place caracterul şi fizicul lui începi o relație, o să te boceşti şi tu cel puțin după un baiat, trebuie să teeci prin asta doar ca ju acum, eşti mult prea fragilă.
Ma bucr ca ai vazut ce fel de persoana e. Adica daca se crede prea ''coll'' e genul ala care se uita dupa toate fetele. Nu te incurca cu de-astia, fii fata desteapta daca asa si esti.
Sincer cunosc o fata care se culca cu baieti( iubit, pardon) si mna, are 12 ani si cam asa...
Nici nu stiu cate gagici a avut, in mai putin de o luna a avut 2 gagici
Mda..., deci tu mai ai sentimente pentru asa ceva? Pardon, baiat se mai numeste? Mna., tu stii
Din păcate da, insa un om poate schimba un altul
Pai te intreb si eu ceva. De ce sa uiti de el? Adica gandeste, acel baiet nu poate sa fie iubirea ta care nu va fi posibila? Se poate, de exemplu, un exemplu concret ar fi. Cate fete nu cunosti care sunt indragostite de vedete? Tu chiar nu ai nicio vedeta de care esti indragostita? Cred ca ai, poti trai cu gandul ca nu-l vei avea niciodata( pe acea vedeta) Ba poti, la fel cum si eu pot, adica imi plac actori, staruri( baieti bineinteles) dar nu ma gandesc sa uit de ei. De ce sa nu imi fac eu povestea mea in gand? Nu il uita, gandeste-te ca el e baiatul pe care nu-l poti avea.
Nu e o vedeta e un baiat ca oricare altul problema e ca eu sunt din Suceava si el din Alexandria
Nu am spus ca e o vedeta, am spus ca poti sa-ti imaginezi ca e o dragoste imposibila, nu e acelasi lucru.
Aha nu am inteles bine sorry la asta ma gandesc si eu dar vreau sa uit e mai bine asa
Bine.
Sfatul acela ca sa fac un film il pun mereu in practica e mai placut
E cel mai bine
Pai eu zic sa stai mai mult cu prietenii. Sa iesi, sa cunosti un baiat din apropiere si sa vorbiti asa o sa uiti de el. Daca nu reusesti, gandeste-te ca nu are rost sa tii la cineva care este departe, asa am patit si eu iubeam si eu pe cineva la indepartare, ne iubeam amandoi. Dar nu am mai putut fara el, era prea departe si asa mi-am dat seama ca ce rost are sa stau si sa sufar cand nu pot sa-l am aproape a trecut cam greu dar totusi a trecut ( scuze ca te-am luat cu povestea me) :*iti doresc noroc in continuare si stai linistita ca o sa vina baiatul pitrivit pentru tine.
Funda? :*
Nu am fost combinata niciodata, anul acesta trec la liceu
Parintii nu ma lasa sa ies afara deoarece le este teama de pericolele din jur
Sunt timida nu pot vorbi cu niciun necunoscut
adi2003 întreabă: