| SweetGirl_4179 a întrebat:

Iar m-a batut tata cu cureaua la fundul gol! Dar nu am fost cu nimic devina! Am vrut sa vad un film care mi la imprumutat o prietena, si dintr-o data a explodat DVD-ul! Si tata m-a batut iar cu cureaua si maine se duce sa vada daca poate fi reparat, daca nu, am incurcat-o! Deja ma arde rau si nu mai pot sta joscrying! Credeti ca se mai poate repara?

91 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Dece ai ales o astfel de poza?! Esti cumva araboaica, sau ceva de gen?! Daca nu e gluma, reactia lui fata de o intamplare banala, care o putea pati oricine, este total disproportionata, exagerata si ilegala! Bataia copiilor este interzisa de lege! Cu atat mai mult daca spui ca ti-e tata vitreg! - cum ai afirmat in alta postare! Ca atare, subscriu la cele spuse deja de colegii mei, si te trimit si eu sa faci apel la Protectia Copilului, si sa-i spui si tatalui bun, cand ajungi la el! E ciudat totusi ca nu ai spus nimic despre atitudinea mamei tale! Un aparat se repara sau inlocuieste, dar ranile unor astfele de atitudini, foarte greu, sau deloc! Plus, cum de ai stat sa te dezbrace la fundul gol?! Dece nu ai strigat?, cerut ajutor, fugit afara din casa, si sunat la 112 -merge si fara cartela! Ca sa nu mai zic ca, nefiind prima oara - zici tu! - alta i-ar fi tras una cu ceva in freza de la primul gest suspect! Trebuie si tu si el sa intelegeti foarte corect importanta respectarii demnitatii si integritatii fizice a oricarei persoane! Astept sa revii, si sa ne spui ce ai facut! Nu vreau sa aud la stiri despre tine intr-o zi! Daca te complaci intr-o astfel de conjunctura, si nu faci nimic, ca sa nu se mai repete, ai si tu partea ta de vina! Si, in ultima ta intrebare, ne ceri parerea daca dvd-ul se mai poate repara?! Asta e mai important decat Legea, moralitatea, fundul si sufletul tau?! Ciudata chestie!

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Nu inteleg astfel de manifestari animalice. Tu esti de vina pentru ca DVD player-ul s-a stricat? Si cand se arde un bec in camera ta, tot asa procedeaza?
E inuman!
Cine sa se repare, player-ul sau comportamentul tatalui tau? Nu pot sa cred ca parintii isi pot bate cu bestialitate copiii!
Cand aveam vrea 10 ani, sticla de geamul din camera bunicii mele s-a spart. Eu plangeam disperata (ma gandeam la urmari, desi nu eram vinovata, pentru ca geamul s-a trantit in timp ce eu priveam la tv). Bunica m-a linistit spunandu-mi ca si cei care fac geamuri trebuie sa munceasca. Ce ne-am face daca lucrurile ar tine o vesnicie? M-a linistit...
Oricum, comportamentul tatalului tau este condamnabil. Ti-au spus cativa useri sa mergi la protectia copilului. Daca nu e prima bataie de felul asta, te sfatuiesc sa mergi, pentru ca e reprobabil sa se poarte asa. Violenta naste violenta.
Ai grija de tine!

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru miruna-apostol):

Orice părinte că îi mama sau tata are dreptul să te bata la fundul gol cu cureaua fiindcă ei, ți-au dat viață și ei poate să facă ce vrea din tine, așa mi-a zis și mama mea și ce dacă ai 10 ani eu am tot dreptul să te dezbrac in fundul gol și să îți dau 10 palme la fundul gol eu nu pot sa ii zic nimic lui mama ea știe mai bine de ce mi le da că am note rele, fumez scuip trag de par rămân repetent dar pe mine nu mă doare.

| beba a răspuns:

Doamne, promit ca iti trimit eu unul nou-nout doar sa inceteze cu comportamentul acesta animalic!

| Ben. a răspuns:

Se repara! da/l in gat la protectia minorului pe ala de te maltrateaza si o sa/l repare el la parnaie!

| ing. a răspuns:

Asa ceva este inadmisibil.Ai mare grija sa nu cumva sa iti distruga copilaria cu faptele sale.Suna la protectia copilului pentru ca nu se poate sa te maltrateze in halul acesta. Daca nu suni, povesteste cuiva si cere`i ajutorul. Unei persoane adulte in care ai incredere.
Multa bafta:*winking

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru ing.):

Toate fetele trebuie sa iei o bătaie cu cureaua la fundul gol sa fie mai responsabile, și disciplinate mai pune sângele în miscare

| dy a răspuns:

Iar? Scuza-ma dar cred ca pana la urma tatal tau are nevoie de...psihiatru...Si inca ceva... daca tin bine minte ai 12 ani si esti fata?! La varsta asta un tata nu-si mai bate fata la fundul gollllll! Mama ai? Daca da, stie? Ce zice? E tata bun? Deja mie imi suna patologie cu alte conotatii la tatal tau... Tine-ne la curent!

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| hashe86 a răspuns:

God!
116 111- telefonul copilului
suna acolo, povesteste-le ce ai patit, cat de des te agreseaza tatal tau, in ce conditii de stres traiesti si vezi cum te pot ajuta ei. discuta si cu mama ta, bunicii, rude.
nu-l lasa sa ti distruga copilaria, ar trebui sa fie cea mai frumoasa perioada din viata oricui.
bafta!

| hashe86 a răspuns:

Http://www.telefonulcopilului.ro/drepturile-tale?id=16
astea sunt drepturile tale! nu lasa pe nimeni sa ti le incalce.
intra pe acest site daca ti e mai accesibil.

Alte răspunsuri
| Encore a răspuns:

Deci e bonlav taicatu sau ne minti tu, suna te rog eu la protectia copiluli si povesteste-le, Doamne este inacceptabil asa, copiii sunt cele mai importante fiinte ale unei familii si trebuie sa il protejezi nu sa il bati straight face

| alindoolce a răspuns:

Om fara minte si fara pic de iubire fata de copii lui tongue

| valyfornike a răspuns:

Asta pare amuzant dar cred ca pentru tine a fost rau!

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da tu ori faci misto, ori taica-tu e bolnav de nervi. Pai ce dreak, ala te bate in fiecare zi? Si la fundu gol, are o chestie, ii face placere sa te bata la fundu gol, nu se gindeste ca ai si tu demnitate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand se mai intampla sa te bata din motive aiurea, uita-te in ochii lui si spune-i ca nu ai facut intentionat si ca nu crezi ca meriti bataie, deci din acel moment nu ii mai permiti sa dea in tine. Totul trebuie spus pe un ton raspicat, fara sa tipi la el. Poti chiar sa-l avertizezi ca sti cui te poti adresa in cazul in care te mai loveste si chiar o vei face.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Protectia copilului

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer... fete care sa ia bataie de la parintzi nu am mai auzit... dar. Cred ca nu are inima...nu stiu nu as putea sa dau intr-o fata te doare inima mai ales ca e si fara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mult mai bine sa ia bataie la fundul gol cu cureaua...toate fetele ar trebui batute de tati asa ca sa invete sa le placa

| IvanClaudiaNicoleta a răspuns (pentru anonim_4396):

Mie deja îmi place bătaia la fund.Dar sa iau bataie la fund prin pantaloni de piele.E super fain ador.Nimic nu e mai plăcut sa te bata la fund prin pantaloni de piele.

| IvanClaudiaNicoleta a răspuns (pentru anonim_4396):

Anonim_4396 Și eu vreau bataie la fund prin pantaloni de piele cu nuiaua.Sau cu palma.

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect orice fetita trebuie sa iei bătaie cu cureaua de la tata sau de la mama și să vezi cum o să ceară singure

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru IvanClaudiaNicoleta):

Dar tu prin pantaloni de piele nu simți nimic că îți amortizează fundul, tu ai fost bătută la fundul gol cu cureaua sau palmele la fundul gol dar fara pantaloni și fără chiloți pe tine mie la 10 ani mă dezbracă in fundul gol și îmi dă 10 palme la fundul gol pentru note rele scuip trag de par fumez rămân repetent dar nu simt nicio senzație fierbinte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine te-a facut, alta data sa fii cumintewinking
Nu cred ca te-a scricat aceasta bataie cu cureaua la fundul gol, ba chiar din potrivawinking!
Si daca mai faci prostii sa-ti mai traca bataie, ca meriti oh go on!

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri