Tu te plangi ca te-a batut cu o amarata de curea... ti-a inrosit fundu oleaca si gata...vai daca iti spun ce-mi face mie mama.de cand m-a vazut cu prietenul meu in parc sarutandu-ne in fiecare duminica(in ziua asta e tata plecat)ma ia in camera si incepe cosmarul, mai intai ma pune pe un scaun cu fundu in sus si ma bate cu peria si palma, apoi ma lasa 5-10 min in genunchi pe coji de nuca cu mainile sus.vine apoi cu o varga si cureaua uda a tatei.ma pune pe pat si imi da de la 50 la 100 de lovituri, si de cateva saptamani am inceput sa nu mai stau, si ce credeti? ma leaga cu catuse(unchiul meu e politist). bineinteles pe ranile provocate imi pune sare si ma lasa asa dezbracate, legata pe niste coji de nuca cateva ore. off nu mai pot dar ce sa fac am incercat sa-i spun tatei dar nu mai crezut caci urmele facute pe piele din cauza bataii se duc repede deoarece imi pune sare pe ele.
P mine doar ma bate dar la mine e mai grav.azi...eram acasa si a venit beat.era a doua oara cand il vad asa, cred.Si a inceptu sa rada si sa se certe cu mama si o injura si a lovit. o si a trebuit sa intervin.Adica ma durea si ep mine cand dadea in ea.Si cum tata are palma mare cand a sa dea in mien dadea tare si continuu. Parca nu eram fiica lui.Si mai dat vreo 12 palme f f f tare. Nu imi mai simteam picioarele in zona musculara de sus.
Si mama plangea.Asta ma durea mai tare. nu sti uce sa fac sincer
Ia sucitorul și dai vreo 30 de lovituri peste fund la taicato sa vezi ca nu te mai bate.Si eu când aveam 20 de ani purtam pantaloni de piele
și tata când se îmbata scotea cureaua și ma bătea la fund și îmi zicea sa tac. Timp de un an de fiecare data când venea tata acasa eu ma îmbrăcăm doar în pantaloni de piele de diferite culori.Ma punea în genunchii și timp de jumate de ora îmi da dea niște palme zdravene peste fund. Apoi după ce a trecut un an.Intro zi tata a venit acasă nervos și beat și eu eram în pantaloni de piele el a luat sucitorul și timp de jumate de ora ma bătut la fund. Apoi după jumate de ora sa potolit.Eu m-am pus în genunchi în fata lui și i-am zis sa ma ierte. Apoi
tata mi-a dat încă 10 perechi de palme la fund. Apoi când am împlinit 25 de ani mam îmbrăcat în pantaloni de piele și când a venit tata acasă a zis îți arat eu ție nu mai pantaloni de piele asa te bat de te ascult cu urechea. Apoi ma trântit pe jos cu fundul în sus și a luat sucitorul și timp de 20 de minute ma bătut la fund. Apoi când am împlinit 27 de ani eu mam îmbrăcat în pantaloni de piele și când a venit tata acasă a zis asa te bat de rup pantaloni de piele în fund.Si el a scos cureaua și m-a dat vreo 20 de lovituri fund. Apoi la 30 de ani eu fiind în pantaloni de piele tata a zis te bat de te caci pe tine. Apoi el nervos ma trântit pe jos pe burta și mia lovit cu piciorul peste fund timp de jumate de ora. Apoi la 33de ani eu mam îmbrăcat în pantaloni de piele am luat sucitorul în mana l-am ascuns la spate și când a întrat tata pe usa a zis te bat de te pisi pe tine și el a scos cureaua și mi-a tras vreo 10 curele peste fund apoi eu m-am pus în genunchi și el a continuat sa îmi dea încă 20 de lovituri cu cureaua la fund. Apoi eu m-am ridicat în picioare l-am împins pe tata pe jos și l-am lovit cu sucitorul peste fund și picioare.Si de atunci numa mai bătut nici odată.
Raspunsul asta e pentru toti cei care au raspuns mai putin @D1vina
Am citit raspunsurile voastre si am ramas SOCAT!@SweetGirl_4179 cum sa te bata tatal tau cu cureaua pentru un aparat? Sti ce nseamna asta? Inseamna ca nu te iubeste de loc si profita de orice ocazie pentru a te batea din placere.In locul tau eram plecat de muult! Nu asi putea trai langa asa primitivi.Am citit un raspuns anonim in care mama unei fete a prins-o sarutandu-se cu prietenul ei si la fel am ramas socat pentru ca femeia respectiva (nu o pot numi mama) a batut-ope fata.De ce? Ce e in neregula in a te saruta? Multi parinti isi incurajeaza copii la asta.Femeia aceea nu se gandeste sa si tu va trebui sa se casatoreasca odata? O va bate asa de fiecare data? Si ce va face? Va ramane vaduva? Raspunsurile voastre imi dau impresia ca tara noastra sa tot duce spre involutie
Si inca ceva. Ceea ce fac parinti vostri este nu departe de crima si se pedepseste cu ani de puscarie. Daca ati di destepti v-ati duce frumusel la politie si ii veti para pe acei parinti si gata.Nu vei mai fi chinuit niciodata.
Sunt de acord cu tine mai puțin la ultima parte..adică în gândirea ta cei ce stau sa își ia bătaie de la părinți nu îs deștepți? Dacă ești în liceu și te bate tata cu cureaua ce poți face? Sa fi cuminte, sa te ascunzi mai bine ( pe mine ma bătea pentru fumat ). Și sa ii dai la politie ce rezolvi? Plătești tu singur după chiria și facturile și tot? Cam despre asta e vorba. dacă ești și minor mai ajungi și pe la casa de copii unde din ce am auzit de groaznic de aia mulți stau și suporta
De reparat nu se mai repara dar bătaia trebuie sa o primești în fiecare zi
Orice copil trebuie să știe de frica așa mi-a zis mama nu a murit nimeni nici de la 10 palme la fundul gol nici de la 10 curele ele ne-au dat, viață și au tot dreptul să ne mai aplice cate o bătaie așa mi se pare și mie corect.
Vreau și eu sa iau bataie la fund prin pantaloni de piele. SweetGirl 4179 mi-l împrumuți pe taicato?
De unde atâta imaginatie? Ai o fantezie cu pantalonii de piele? Scrie-mi în privat pe mail
ionelavalentina455@gmail.com
DVD-ul nu.Dar fundul trece.Si o sa poată sa îți mai dea bataie la fund
Adevărat important este să primești bătaie în fiecare zi și să ii mulțumești pentru acele curele, eu la 10 ani nu am făcut niciodată cunoștință cu cureaua, numai cu palmele lui mama la fundul gol vreau sa simt și eu senzația aia fierbinte
SweetGirl 4179 lasă că până mâine îți trece no sa te mai ardă fundul.Si tatăl tău mâine îți mai poate trage încă vreo 20 de curele la fundul gol. Pana la urma o sa îți placa senzația și o sa faci tu o prostie intenționată ca să îți mai tragă 10 curele la fund.
Eu când aveam 14 ani și veneam de la școală m-am schimbat de uniforma școlară.Mam îmbrăcat în pantaloni de piele și bluza rosie și am scos celularul și am vorbit timp de o ora cu iubitul.Și nu mi-am făcut temele. Apoi peste jumate de ora i-am scris la gagiul meu pe messenger ca mi-e dor sa ma atingă în zona i timp.In secunda următoare a întrat tata și mi-a luat celularul din mana și a citit mesajul. Apoi tata a zis aha vrei atisa în zona intima prin pantaloni de piele.Stai ca îți fac eu cunoștință cu bata.Apoi a plecat și sa întors cu bata și ma întrebat Cam pe unde vrei atingerea? Eu zis Ce cu bata? Apoi tata da sa te ating cu bata la fund sa îți treacă de atingeri și iubiți. Apoi el ma pune în genunchi cu mâinile sus.Și zice acum sa stai cuminte. Apoi el ma bate timp de o ora la fund cu bata prin pantaloni de piele. Apoi îmi atinge fundul cu mana zice hai sa vedem fundul dacă e suficient de rosu. Apoi el îmi
da pantaloni de piele pana la genunchi.Și zice ramai în genunchi. Apoi îmi mângâie fundul.Si zice nu e suficient de rosu mai trebuie bataie. Apoi îmi pune pantaloni de piele și zice acum dublam porția de bataie.Și dam doua ore.Eu Nuuu te rog.El ma lovește cu bata cât poate de tare peste fund timp de 3 ore conținu. Apoi după trei ore.Ma ridica în picioare și întreabă? Tia plăcut? Eu nuuu și plâng. El zice mai vrei atingeri de la băieți? Eu tați nu ma mai bate ma doare fundul.El foarte
bine. Apoi îmi da doua palme peste fund. Apoi zice mâine merg cu tine la școală. APOI a doua zi tata ma duce la școală.Si vine după mine la școală.Ma baga în camera mea și îmi da pantaloni de piele ce culoare roșie și bluza alba.Si zice te îmbrac eu sau te îmbraci tu? Eu ma duc sa ma schimb la baie.Ma duc sa ma schimb în pantaloni de piele roși.Cand vin în camera tata scoate cureaua și zice în genunchi cu mâinile sus sa stai. Apoi îmi da vreo 20 de lovituri puternice de curea peste pantaloni de piele. Apoi încă 70 de palme puternice peste fund prin pantaloni de piele. Apoi îmi atinge fundul și îmi da pantaloni de piele un pic cât sa vadă fundul.Si zice eu tiam făcut vânătăile astea pe fund? Eu da. Apoi el zice asta ai meritat-o. Eu nu e adevărat.El taci ca îți mai carpesc fundul cu niște bătăi zdravene. Apoi Eu așteaptă sa îmi treacă. El dacă îți dau cu crema pe fund mâine ești ca noua. Apoi el duce crema de galbenele.Ma ia în brate îmi mângâie fundul prin pantaloni de piele Apoi ma pune în bratele lui cu fundul în sus și îmi da pantaloni de piele pana la genunchi și ma face cu crema pe fundul vânat. Apoi zice mâine vin sa cad fundul tău dacă mai e vânat bine? Acuma la somn.Și zice dacă iești cuminte și asculți de mine poate nu îți mai învinețesc fundul.Eu promit tata.Apoi a doua zi ma lasă să merg și gura la școală. Cand vin de la școală ma așteaptă cu bata în mana.El ma îmbrățișează. Apoi el îmi pregătește pantaloni de piele negri și bluza roz. Apoi ma schimb merg la el și zic te iubesc tata am fost cuminte azi. Apoi el îmi da o palma la fund cât poate de tare prin pantaloni de piele și zice acum sa vedem fundul.El îmi da pantaloni de piele pana la genunchi și chiloți jos și zice vad ca a trecut. Apoi fiica mea cred ca mai trebuie atins cu bata ca nu e rosu și asta nu e bine. Apoi îmi da pantaloni de piele negri pe mine.Ma urca pe masa ma pune pe burta și cu o mana îmi imobilizeaza mâinile și cu a doua tine bata și timp de 4 ore ma bate încontinu la fund prin pantaloni de piele. Dupa ce a trecut 4 ore ma ia în brate și ma coboară de pe masa.Și se pune pe pat cu mine în brate ma strânge în brate și se uita în pantaloni mei de piele sa îmi vadă fundul și zice e rosu. Apoj ia crema ma dezbraci la fundul gol fără chiloți și ma masează cu crema. Apoi îmi pune pantaloni de piele negri pe mine și ma tine în bratele lui.Si zice d-ul pe gagiul tău aici sa vad cum arata. Apoi a doua zi merg la școală. Cand vin de la școală vin cu băiatul.Ma duc la baie ma schimb.Ma îmbrac în pantaloni de piele maro și bluza decoltata leopard.Si merg la tata cu băiatul și îl prind pe băiat de mana și băiatul ma stange în brate.Si tata zice hai un pic băiete în camera sa te învăț ceva și tu fiica mea.Eu cu băiatu intram în camera tata în închide usa.Mie îmi da doua palme peste obraz.Da cu mine de pământ îmi da un picior între picioare scoate bata și timp de o ora bate cu bata prin pantaloni de piele când peste fund când peste picioare.Baiatul doar se uita nu zice nimic. Apoi după ce a terminat cu bătaia tata zice ridicate în picioare. Eu ma ridic. Tata zice către băiat ști ceva acum bateo și tu eu o țin și tu dai pana spun eu stop.Ai înțeles? El da.Eu ce? Tata îmi da ina 10 palme peste fund prin pantaloni de piele. Apoi tata ma pune în bratele lui cu fundul în sus și ma tine de ma tine de gura sa nu zbier și ii zice la băiat dai.Baiatu ma bate la fund prin pantaloni de piele timp de o ora. Apoi tata striga ajunge. Apoi zicez acum puteți ieși la suc aveți permisiunea mea. Apoi eu de frica acept sa ies cu băiatul.Seara când ne întoarcem băiatul zice îmi place de tine. Apoi timp de o săptămână ziua ma bate băiatul la fund cu cureaua prin pantaloni de piele și noaptea tata ma bate cu bata la fund prin pantaloni de piele.Si cam asta a fost.Cand nu ma mai băteau simtiam lipsa bătăi la fund.Dar după 3 ani mam despărțit de baiat.In prezent am alt iubit.
Tatal tau este brutalic fa cefa in privinta asta vugi dea casa (daca mama ta procedeaza la fel).Dar ce? Este mai important un player amarat sau un om fara pic de vina cred ca tatal dau e handicapat dus la spitalul de nebuni. suna la protectia copilului sau la politie e grav dar ori cum e tatal tau stiu, dar asta este picatura care a ubplut paharul tu trebuie sa facii ceva sa nu-ti bata nimeni joc de tine mama sau tatal meu ma bate dar nici chiar asa acum sunt la gradul de pedepse si de scris mai mult nu mai sunt cu batai si violentee deciii cred ca te-am ajutat si mabucur ca ti-am raspuns la intrebarea ta.
Dvd nu se mai repara dar fundul ii trece și poate sa ii mai deie mâine o bătaie poate știe că merită, eu chiar daca am 10 ani eu nu am făcut cunoștință cu cureaua numai cu palmele lui mama la fundul gol, fumez am note rele scuip trag de par rămân repetent vreau și eu să simt senzația aia fierbinte
Nu-ti face griji! Nu-i asa de grav! Se repara! Dar daca mai ai problema cu un parinte ori apeleaza la protectia copilului ori apleleaza la celalat parinte!
1.Ai spus "iar" adica te-a mai batut?
2.Nu plange, se va repara.
3.Asta nu este un motiv sa te bata, mai ales cu cureua la fundul gol!
Dvd nu se mai repara. Fundul trece dar mai trebuie cate o bătaie din când în când până o să asculte și nu o sa, mai facă prostii.
Mie nu mi s-a intamplat, dar cred ca e ffff groaznic.Asculta sfatul astae viitor sa fii mai cuminte!
Ce fel de intrebare este asta? Nu conteaza daca se poate repara, conteaza sa fii tu bine! Cum adica te'a batut cu cureaua la fundul gol? Cati ani ai? Dupa 11 ani(cel tarziu), parintii nu mai au voie sa isi vada copii dezbracati! Ok, a cata oara ai patit asta? Acum mai da'i o sansa si discuta cu el, spune'i ca a fost un accident si ca prin violenta nu rezolvi nimic! Poate va intelege... Daca se va mai repeta, ar fi cazul sa suni la protectia copilului. Uite aici un site care te'ar putea ajuta:www.telefonulcopilului.ro
Bafta;)
Ba da orice părinte are voie să deie în tine fiindcă el te-a crescut și eu am 10 ani fumez scuip trag de par am note rele rămân repetent dar eu nu am făcut cunoștință cu cureaua numai cu palmele lui mama la fundul gol și aseară, când a venit de la ședința cu părinții mi-a zis sa aleg intre aceste 2 pedepse :ori stau singur 3 luni in casa și ea cu tati se duce la vară la mare, ori vorbește cu nana care m-a botezat să îmi deie o bătaie zdravănă cu cureaua la fundul gol că este mama de fetițe, și eu i-am zis să facă ce crede cu mine că nu îmi pasă ea m-a răsfățat nu mi-a pus limite eu cu ce sunt de vina
Ma dar ce tata ai si tu! Am mai auzit de fete care sunt batute la fund. Dar cu cureaua? Dar la fundul gol? Nu este ceva foarte jenat din partea ta! Nu ti-a fost rusine o doamne.sora mea care are 7 ani ii este rusine sa se dezbrace si in fata mea si am doar 13 ani.
Bai frate eu nu am primit bataie la fundu gol,da pa cu batul sau cureaua! Dar nu stiu de ce ard sa primesc si eu o mama de bataie dar de aia asa cu nuiaua,cureaua, biciul, palma si cu toate cele! Cum sa ii conving sa ma bata dar fara sa le zic!
Daca ai un prieten fa ceva cu el si lasa semne sa vada ca s-a intamplat ceva si vezi ce se intampla
Maai si eu is fata de vrasta ta, daca nai fost cuminte... eu n-am patit asa ceva pentru. ca stiu sa ascult ceva care tie iti lipseste...
anonim_4396 întreabă: