| RĂDUCU6969 a întrebat:

Îmi este frică de bunicul meu, am impresia că o să se ia de mine când merg să îmi vizitez bunicii. El e bolnav, are Alzheimer, și tot cred că o să se ia de mine când vin la ei.
Cum să scap de frica asta?
Credeți că am o problemă psihică?

6 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Nu ai o problema, batranul are un comportament pasiv-agresiv si te gandesti ca vei fi urmatoarea tinta, pur si simplu incearca sa stai deoparte de el daca consideri ca vor exista probleme

| ania a răspuns:

Nu te mai duce sau cel puțin nu singura.

| Kufu95 a răspuns:

Tu nu ai nimic, doar îți este frică să nu aibă o reacție ciudată, clar nu trebuie să duci de unul singur, când îl mai vizitezi.

| minrest a răspuns:

Iti este frica sa nu iti spuna ceva neplacut un batran dement? Dar daca se uita urat la tine un baiat un pic mai mare ca tine, ce faci, o iei la goana? Fii si tu mai sigur pe tine.

| Miruna333 a răspuns:

Incearca sa explorezi de unde vine aceasta frica. De ce te simti amenintat de acest lucru. S-a mai intamplat ceva de genul in trecut, sau doar te gandesti ca este posibil?
Imposibil nu este, dar exista si posibilitatea sa fie putin probabil. Depinde cum se manista. Insa, chiar daca s-ar intampla, oare chiar crezi ca nu ai face fata? Care este cel mai rau scenariu care se poate intampla? Incearca sa iti imaginezi si da-ti singur raspuns cum ai reactiona. Nu este capat de lume.
Daca nu iti face placere sa te duci acolo, nu ar trebui. Dar daca vrei sa il vezi, sa il vizitezi, incearca sa iti intelege problema si nu va mai fi atat de mare.
Nu este problema psihica, ai o mica anxietate cu privire la comportamentul instabil al bunicului tau din cauza bolii

| TheGentleman a răspuns:

Dacă te temi de el, nu te duce. Siguranța și liniștea ta sunt mai importante