Caută o biserică unde sunt relații apropiate între membrii, roagă-te să găsești una.
@ania: Da, e o idee foarte buna, am auzit ca dumnezo' stie numerele de cont ale tuturor. Mie, de exemplu, fiindca sint un necredincios si un pacatos nenorocit, mi-a scos luna trecuta 500.000 EUR din cont.
@NextInnovation: Ideea nu e rea, doar ca piata e saturata si nu cred ca ajungi sa vinzi produse de design digital de azi pe miine. Plus de asta, de ce o sfatuiesti SA FURE cind exista Gimp si multe alte programe similare cu Photoshopul care sint complet GRATUITE?
@BbyBarbie: Du-ti mama la sterilizat, ca sa fii sigura ca nu o sa aiba de crescut doi copii mici in curind. Somaj/protectie sociala nu exista in tara aia? Sint de acord cu NextInnovation, se pot face bani online, dar voi aveti si costurile vietii ceva mai mari ca aici in Italia, si cam nasol cu trecutul de la 0 la un profit decent. Nu de alta, dar ai nevoie sa scoti macar vreo 1500-2000 USD lunar ca sa tii familia in spinare la limita acolo, si la suma asta e foarte greu sa ajungi (nu zic ca e imposibil, am avut si luni in care am ajuns la 3-4000 pe luna, dar si luni cu 0-200...). Nimic nu vine peste noapte, din pacate, cel putin cind vine vorba de bani cinstiti. Lasa-mi un PM si discutam in privat, te pot ajuta cu ceva ponturi.
Ridem, glumim, dar la faza asta ai fost magar.
Pezzo di merda sei tu, stronzo.
daca mama ta a mers pe "job-ul" spus de tine mai sus nu inseamna ca o sa fac si eu la fel.
corect se scrie ridem du a din i = diacritice.Asa se scria pe timpul lui Ceausescu - e scris corect, documenteaza-te.
Bucata de excrement esti dumneavoastra.
Si vreo citiva ani dupa lovitura de stat din 1989, pina s-au trezit parlamentarii ca era prea greu pentru progeniturile lor sa invete ca "â" se foloseste doar in cazul numelor proprii gen Agârbiceanu si al termenilor ce tin de tara - România, român, românism, etc.
Blondutu meu, corect se scrie cu â nu cu î, cauta prin dictionare cum este scris te pup:*
Da apucate de web design 99designs.com daca ai imaginatie buna poti castiga 200$ pentru un singur design du-te pe uen.t.o.r.r.e.n t. si i-ati Adobe photoshop cs5 sau cs6 si incepe sa inveti si eu eram in aceeasi situatie in care esti si tu si m-am apucat de asta si acum fac vreo 700$ si nu fac decat sa ma joc cu imaginatia vreo 4 ore pe zi
Stiu prin ce treci, cu aceeași problemă ma confrunt si eu, numai ca eu am rămas singură cu doi copiii gemeni, de o lună jumatate si nu gasesc nicio soluție de a ieși din acest impas, nu stiu ce sa mai fac si eu, sunt disperată. Doar speranța în Dumnezeu ca va fi bine, macar pentru copiii.
Castiguri din prima luna!
100-285 de euro lunar!
Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 eurolunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatiletarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima!
Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: paulilies69@gmail.com