| Tente_Dnd_1990 a întrebat:

Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a 3 ani de studiu despre femei, este urmatoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?"

Răspuns Câştigător
| trixiiie a răspuns:

Băi băiatule... Nici noi nu știm... sad
Chiar mi-ai dat subiect de gândire pe ziua de azi.

26 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Apa, paie si bataierolling on the floor).

| suităr a răspuns (pentru AtateaConditii):

Hai Lizuca :v

| anonima0101 a răspuns (pentru suităr):

laughing))))

| Tente_Dnd_1990 explică (pentru AtateaConditii):

Mda laughing)

| AtateaConditii a răspuns (pentru Tente_Dnd_1990):

Dar barbatii ce vor?

| Tente_Dnd_1990 explică (pentru AtateaConditii):

Barbatii nu sunt atrasi de femeile dependente de ei. Le admira pe acele femei care stiu ce vor de la viata, care au o cariera. Este minunat de a invata lucruri noi impreuna happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O femeie vrea un barbat langa ea care sa o sustina,sa o iubeasca cu adevarat si sa poata avea incredere in acel barbat.
Si chestia asta ca femeile vor numai bani,nu e adevarat, e ceva normal ca o femeie sa isi cumpere machiaje ganditi-va ca ea foloseste acele machiaje pentru a arata mai bine si a ascunde imperfectiunile deci pana la urma tot pentru voi, barbatii, se aranjeaza femeiile, e normal ca daca vedeti o fata plina de cosuri nu o sa va placa de ea dar fata aceea are nevoie de bani ca sa isi cumpere tot felul de creme numai ca sa il poata cucerii pe barbatul pe care il iubeste.
Vai vai vai happy
nu iti ajung nici 20 de ani de studiu despre femei casa poti cunoaste o femeie in totalitate happy

| Tente_Dnd_1990 explică (pentru anonim_4396):

Mi-ai dat IQ-ul peste cap cu acest raspuns Denyssa20 deci totul se rezuma la macheaj big grin

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru anonim_4396):

Din tot ce ai zis tu am inteles ca o femeie vrea farduri. Ai scris 2 randuri despre ce era cu adevarat important si 8 despre machiaj :o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e etrnul feminin, marea enigma, care ar fi aceia ca o fimeie vrea sa-si hotarasca singura soarta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e eternul feminin, marea enigma, care ar fi aceia ca o fimeie vrea sa-si hotarasca singura soarta.

| anonima0101 a răspuns:

Simplu bani, casa, catel, masina (BMW)..sa fie iubita, inteleasa. etc.

| NoRegretsxx a răspuns (pentru anonima0101):

Ca sa vezi..sunt femeie si nu vreau bmw ci mustang. Nah!

| anonima0101 a răspuns (pentru NoRegretsxx):

Nu cred! surprise

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonima0101):

Gt din 67. te oferi? laughing) Shelby power manca-l-ar mama

| Tente_Dnd_1990 explică (pentru anonim_4396):

Nai deloc pretenti happy... ce'o da domnu acolo carne cu mamaliga laughing)

| Tente_Dnd_1990 explică (pentru anonima0101):

Nana66 acuma ai facut referire la u nu? ca vb aia ai si specificat BMW happy

| DNSK a răspuns (pentru NoRegretsxx):

laughing asta-i buna! like

| Kamiichu a răspuns:

Depinde la care femei te referi. Sunt doua tipuri (eu astea le stiu): cele "simple" si cele materialiste (aici ma gandesc ca stii ce vor, bani, cineva care sa le intretina etc...). Sa-ti spun despre cele "simple", vor iubire (intelegere, comunicare, incredere, protectie, pe cineva cu care are ce vorbi) Sunt foarte multe de zis laughing

| BlackChocolate1 a răspuns:

Uneori totul, iar alteori nimic...

| DimLight a răspuns (pentru BlackChocolate1):

Ahahaha, exact asta voiam sa spun laughing

| Ioana011 a răspuns:

Ce sa vrea o FEMEIE? Vrea sa fie fericita, iubita, rasfatata, sa i se face poftele, sa nu fie corectata, sa nu fie inselata, sa nu i se puna la indoiala deciziile, sa fie respectata, vrea TOOOT. laughing

| Tente_Dnd_1990 explică (pentru Ioana011):

Da? e bine daca zici u asa o sa fac laughing) maine poimaine imi da si o palma big grin

| NUAMR a răspuns:

Depinde de caracterul ei cu cat e mai feminina chestii penibile de fete, cu cat e mai baietoasa chestii gen baietesti si cand e intre vrea orice.