Băi băiatule... Nici noi nu știm...
Chiar mi-ai dat subiect de gândire pe ziua de azi.
Hai Lizuca :v
))))
Mda )
Dar barbatii ce vor?
Barbatii nu sunt atrasi de femeile dependente de ei. Le admira pe acele femei care stiu ce vor de la viata, care au o cariera. Este minunat de a invata lucruri noi impreuna
O femeie vrea un barbat langa ea care sa o sustina,sa o iubeasca cu adevarat si sa poata avea incredere in acel barbat.
Si chestia asta ca femeile vor numai bani,nu e adevarat, e ceva normal ca o femeie sa isi cumpere machiaje ganditi-va ca ea foloseste acele machiaje pentru a arata mai bine si a ascunde imperfectiunile deci pana la urma tot pentru voi, barbatii, se aranjeaza femeiile, e normal ca daca vedeti o fata plina de cosuri nu o sa va placa de ea dar fata aceea are nevoie de bani ca sa isi cumpere tot felul de creme numai ca sa il poata cucerii pe barbatul pe care il iubeste.
Vai vai vai
nu iti ajung nici 20 de ani de studiu despre femei casa poti cunoaste o femeie in totalitate
Mi-ai dat IQ-ul peste cap cu acest raspuns Denyssa20 deci totul se rezuma la macheaj
Din tot ce ai zis tu am inteles ca o femeie vrea farduri. Ai scris 2 randuri despre ce era cu adevarat important si 8 despre machiaj :o
Ca sa vezi..sunt femeie si nu vreau bmw ci mustang. Nah!
Nu cred!
Gt din 67. te oferi? ) Shelby power manca-l-ar mama
Nai deloc pretenti ... ce'o da domnu acolo carne cu mamaliga
)
Nana66 acuma ai facut referire la u nu? ca vb aia ai si specificat BMW
asta-i buna! like
Depinde la care femei te referi. Sunt doua tipuri (eu astea le stiu): cele "simple" si cele materialiste (aici ma gandesc ca stii ce vor, bani, cineva care sa le intretina etc...). Sa-ti spun despre cele "simple", vor iubire (intelegere, comunicare, incredere, protectie, pe cineva cu care are ce vorbi) Sunt foarte multe de zis
Ahahaha, exact asta voiam sa spun
Ce sa vrea o FEMEIE? Vrea sa fie fericita, iubita, rasfatata, sa i se face poftele, sa nu fie corectata, sa nu fie inselata, sa nu i se puna la indoiala deciziile, sa fie respectata, vrea TOOOT.
Da? e bine daca zici u asa o sa fac ) maine poimaine imi da si o palma
Depinde de caracterul ei cu cat e mai feminina chestii penibile de fete, cu cat e mai baietoasa chestii gen baietesti si cand e intre vrea orice.