Mie mie scarba de asa zisele "patratele". La un barbat e frumos sa aiba spatele mare si mainile mai groase in partea de sus, sa fie mai solid, nu sa-l sufle vantul . Ma rog asta e parerea mea
E stupid.
Dacă mă vrea, mă acceptă lângă ea aşa cum sunt, dacă nu... pa! Alta!
Sunt încă destule femei care să vadă dincolo de corpul "lucrat" (ce oribil sună sintagma "corp lucrat").
Pai le plac barbatii/baietii cu patratele pentru ca arata mai atletici si vigurosi decat unul cu burta sau pai ( ca si mine) . Cam din aceeasi motive pentru care si tie ti-ar place de o femeie vulptoasa cu forme apetisante, nu una batoza. Totusi aspectul nu este totul si recunosc ca si eu am momente cand ii invidiez ca sa zic asa ca eu sunt mai slab si cand vad unu pe strada mai ales vara la bustul gol, cu bicepsii, tricepsii, pectoralii si toti muschii lucrati, mi-e cam ciuda ca eu nu as avea "tupeu" sa ma dezbrac
. Acum revenind inapoi, nu ar trebui sa ai ciuda pe ei, adica bravo lor daca isi intretin corpul si fac sport
Eu sunt prea lenes sa ma si duc la o sala si am invatat sa ma apreciez asa cum sunt, petrecandu-mi timpul lucrand cu materia cenusie. Gandeste-te ca muschii ti poti antrena la sala dar neuronii nu ^_^
Sa aiba patratele nu inseamna sa fie slab, e frumos sa ai un barbat langa tine care sa nu atarne suncile pe el si sa aiba burta cat o gravida in cinci luni si ceafa mai lata ca a porcului, pur si simplu trebuie sa aiba si barbatul finetea si eleganta lui. mie imi plac patratelele, si joc X si 0 ca am pe ce, decat un porc suncos mai bine un barbat frumos
Pe mine nu ma rpea intereseaza adica pentru mine sunt doar niste cocalari care cred ca daca au niste patratele ma cuceresc...
nu... trebuie sa aiba si ceva in cap
dar mai exista si exceptii care nu se lauda cu ce mushchii au, ci doar fac sport pentru a fi mai sanatosi.
[probabil o sa-mi iau mai multe voturi cu stupi pentru prima parte dar asta e parerea mea ]
Stiu ca suna nebunesc., dar pe mine nu ma impresioneaza, eu nu ma uit la burta unui baiat, bineiteles este important cum arata, dar nu neaparat daca are sa nu patratele...
Asta este parerea mea...
Eee sa joace sah pe ele mai original asa
NU neaparat cu patratele insa acei baietii fac parte din categoria celor ingrijti si preocupati de aspectrul lor iar fetelor le plac baietii care au grija in primul rand de ei.
LeonardRoller întreabă:
MiculFaraon întreabă: