Da, chiar acum trec prin asta am avut un prieten cel mai bun de pina acum ne stiam ca nimeni altul ne stiam parolele totul totul ne cunosteam era o prietenie aproape dragoste la distanta, dar, mi s-a stricat calculatorul si un an de zile am suferit fara el intr-o zi pe un site (murclub.ru) am vazut o pisica si i-am recunoscuto era al lui i-am scris saluty dar el a spus ca nu are chef sa vorbeasca si... atunci am simtit de parca ceva a plecat din mine si cind am vazut ca are si iubita m-am pierdut ii simt lipsa tare si chiar aseara am visat ca stateam impreuna... ciudat vis dar trecutul nu-l pot intoarce nu mai stiu ce sa fac sau ce sa zic ma simt pierduta.aceasta este istoria mea
Da, de mai multe ori. Mai rau e cand intervin regretele ca nu ai aratat pretuirea respectivei persoane la timp. Pana sa o pierzi...
Da
Imi amintesc ca inainte recunosc nu imi prea pasa ca se va intampla cu anumita persoana. Si acum atat de dor imi este de ea incat nu pot explica. Si regret pentru ca nu am apucat sa ii spun unele chestii. Dar nu ai ce sa faci
.
Da, si eu am trecut
...
e groaznic sentimentul ala in care, dupa ce ai pierdut pe cineva, stii ca, cu ceva timp in urma era cu tine, vorbeai cu ea, o vedeai in fata si acum...nu mai e
Asa este.regret si acum f tare si mi'e un dor de el de nu mai pot
as da orice sa pot da timpu inapoi :-
Ii poti simti la fel de bine lipsa si cat este langa tine si nu iti apartine![]()
Am trecut.
Si, mai toti trecem.
Unii invata din asta, altii nu.
Doar de noi depinde sa fim fericiti sau nefericiti si asta e una din lectiile pe care ni le da viata...
Danyl întreabă: