Simplu : Pastrati legatura! Gen : incercati sa va vedeti in fiecare zi, sa dormiti una la alta | o noapte doarme ea la tine, o noapte dormi tu la ea |, sa iesiti mai mereu, sa vorbiti la telefon, sa vorbiti pe mess. Crede'ma si cea mai buna prietena a mea e departe de mine si vorbim la telefon ore in sir in fiecare seara si ne spunem tot ce am facut, ba chiar ne amuzam amintindu'ne fapte din trecut. Asta ar trebui sa faci. Baftaa :]!
In primul rand, nu face greseala de a nu o lasa sa nu se mute.Nu-ti recomand,am patit-o.
Ve-ti iesi in oras in fiecare weekend,o vei invita la tine, iar daca prietenia nu va continua, inseamna ca poate nu era chiar ceva real.Iti vei gasi oricum alti prieteni.
Eu am aceeasi problema...my bff este clasa a 8-a si o sa ne despartim((( pai da-i ceva care sa ii aminteasca de tine, viziteaz-o poate vine si ea pe la tine in vizita.la mine u prea e o problema pentru ca ea se muta doar la alta scoala dar parintii ei raman acasa deci o s avn in fiecare wekend sa ma viziteza dar totusi nu cred ca te va abandona:X:X:X:X:X:X
Daca iti este prietena adevarata va tine legatura cu tine si tu cu ea si prietenia voastra va dura "pe veci". Sa va intalniti destul de des si sa te imprietenesti si cu noii ei prieteni (asta ca sa nu te creada o ipocrita, nesociabila). Si chiar daca ea (poate) nu o sa stea tot timpul cu tine sa nu te gandesti niciodata ca te-a uitat pentru ca o astfel de prietenie nu se uita
Sper ca te-a ajutat rasp meu.
darrenhaayes întreabă: