Iași înapoia eu banii mamei tale chiar acum 200 RON ști de ce? fiincă doar ia știe câtă muncă câtă oboseală reală și Adevărată depune săi obțină banii ăia, poate a venit ziua când mama ta avea nevoie de ceva! să-și ia pentru ea ca femeie! ca mamă dar na luat fiincă știa că te are pe tine de crescut! Vezi? Ia strânge pentru tine și pentru utilitățile casei! obligatori! Iar tu ce zici? Mamă ce noroc a dat pe mine! Mi-am fraiet părinți, și mam scos cu 100 de lei! Vezi diferența reală între tine și părinți tăi? Dacă îți iubeai cu Adevârat părinți niciodată nu te-ai fi uitat la nicio sumă în schimbul lor, te-ai bucurat la niște banii ce părinți tăi munceasc cinstiți numai ei știe cum! Săi obțină,
Boss ține minte ce-ți zic! Niciodată în viața ta! Să nu-ți furi părinți! Și săi fie sigur că ea " nu ia uitat" tea încearcat să vadă cei în inima și sufletul tău cu Adevârat te vei bucura la ei, sau te vei bucura cu Adevârat câi înapoieze Mamei tale, și să fi sigur 100% îți rămâneau tot ție! fiindcă iubirea Adevârat și real a unui Mame! Pentru copii ei ce, doar o Mamă poate da viață, Niciodată nu sa va putea compara cu nicio altă iubire! Prețuieșteți părinți cât îi mai ai, respectăi, ascultă de ei și nu mai face ce ai făcut cu acei 100 lei.
Cate conturi ai frate? Eu stiu ca ti-am dat block ca tu tot timpul imi raspundeai la intrebarile mele de genul asta.
Mai asteapta o saptamana, doua si vezi daca te intreaba, daca te simti deranjat de situatie, dai inapoi banii. Si isi va da seama daca iti iei incarcator nou daca il lasi la vedere
Nimic pur si simplu ii spuneam ca mia da 100 in plus dar i am folosit deja pe ceva necesar