| miksipitik a întrebat:

Am nevoie de ajutor imi puteti spune cum as putea sa imi fac prietena sa se simta protejata iubita, in ultima perioada ne intelegem cam rau si aman2 ne dorim sa ne intelegem bine. ea e la facultate iar eu acasa si ne vedem doar in week-end. dau funda pentru cel mai bun raspuns

3 răspunsuri:
| Irinaa16 a răspuns:

Pai...cand vine in weekend acasa..surprinde`o cu o cina romantica si in timpul liber invit`o la o plimbare si poti sa ii cumperi o singura floare de la florarie pentru ca acest gest ar impresiona`o si ar fi de bun gust.Simplu si de efect.Si nu uita sa-i spui ca e frumoasa, si sa o alinti si cel mai important sa fi sincer mereu.Mai bine un adevar care doare decat o minciuna care tine mult si pana la urma tot se va afla.

| papusica987 a răspuns:

Buna.Cres ca ar trebui sa ii arati mai mult ca o iubesti, sa o suni mereu sa vezi ce face, sa-i spui ca iti e tare dor de ea si abia astepti sa vina acasa.cand vine acasa sa petreceti mult timp impreuna, sa iesiti in oras, la un film, sa stati si in casa ca sa aveti mai multa intimitate.
Poti sa-i cumperi ceva dragut, un ttrandafir, un ursulet.
Mai poti sa-i pregatesti masa de exemplu si sa-i spui cu cata dragoste ai facut asta.
Sunt multe feluri prin care sa-ti arati iubirealove struck

| cashul a răspuns:

Probabil ar trebui sa o protejezi si sa o iubesti... (cucz)