anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, locuiesc cu părinții si in fiecare luna trebuie sa le dau tot salariul meu iar ei îmi da 300-400 lei pe luna, asta pățesc de 7 ani. Înțeleg sa contribui si eu la cheltuieli dar asta nu înseamnă că salariul plus bonurile de masa de 800-900 lei sa stea doar la ei. Eu nu pot face nimic in viata cu 400 lei pe luna, nici sa strâng bani de un avans pentru o garsoniera măcar. Cum sa ies din situația asta fără sa iasă scandal? M-am saturat ca in fiecare an cand firma ne baga vara doua săptămâni in concediu sa stau doar acasă si cand vin la munca colegii povestesc pe unde au fost si eu nu am văzut marea ssu muntele in viata mea. Uneori îmi vine sa mor.

5 răspunsuri:
| 1onurReal1 a răspuns:

Numai suicide aveți în voi! "Vai îmi vine să mor" da de ce? Câți ajuți părinți! Care țiau dat viață și condiți de trai, de ce nu mergi tu la chirie de unul singur cum sunt eu! Să vezi atunci plățile cum ai săi faci săte descurci de unul singur cu toate! Cum? Maiiles cu salariul ăla!

| 1onurReal1 a răspuns:

Vă plângeți de părinți voștri da trăiți pe spinarea lor! Dacă va credeți bărbații Adevărați ieșiți frate asumațivă viața reală Adevârat, cu un singur salariu lunar să vedem o sa mai fiți capabil să mai aveți figurile astea!

| Kiran a răspuns:

Fa credit sau minte-ti parintii ca din salariul tau trebuie sa strangi pentru masina sau ceva si cumpara-ti garsoniera. Varianta a doua este sa nu faci nimic si ultima optiune e sa te certi cu ei

Bula
| Bula a răspuns:

Ai 3 solutii:
1. Recalculati si impartiti cheltuielile lunare, iar tu sa lasi parintilor treimea ta.
2. Te muti in chirie si te sustii independent, integral, din salarul tau.
3. Ramaneti in continuare ca si pana acum.

| Elaz78 a răspuns:

Te muti!
7 ani? in 7 ani îți plătești o parte din micul imobiliare si aveai poate di o viață alături de o persiana cum ar fi normal.
ce parinte își tine copilul legat de casa? in loc sa l lași sa si creeze un viitor.
le spui clar vreau să ma mut singur. stop